« Vissza a kérdés-válasz főoldalra

Anonymus

Jogászvilág.hu Kérdező

Milyen kaput kell használnia, ha ügyvédi képviselettel jár el? | E-peres eljárás

Címkék: ügyvédi képviselet, perkapu, ügyfélkapu

Milyen kaput kell használnia, ha ügyvédi képviselettel jár el?
Szakértő

Arconsult Kft. | 2017. január 14. 10:05

Válasz

Tisztelt Látogatónk! A válasz csak előfizetőink számára érhető el!

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük lépjen be felhasználói nevével és jelszavával, ellenkező esetben tájékozódjon kedvező előfizetési lehetőségeinkről!

Kapcsolódó cikkek

 • magyarorszag.hu

  Péntek délelőtt leállt az elektronikus hivatali ügyintézés. Délutánra kijavították a hibát. 

 • internet

  Az ügyfeleket kiszolgáló elektronikus rendszert működtetnek a bíróságok januártól, amelyen keresztül nyomon követhető lesz az ügyek állása -  ezt is tartalmazza az egyes igazságügyi tárgyú miniszteri rendeletek módosításáról szóló tervezet, amely a kormány honlapján olvasható.

 • akta_nyomtatvány

  Az ügyvédi iroda alapítása kapcsán átélt izgalmak nem értek véget az adószám kiváltásával, a rendszer újabb kihívások elé állított. Jogászként a jogszabályok értelmezése és alkalmazása a feladatom, ezért úgy tartottam, én egymagam is eleget tudok tenni a különböző bejelentési kötelezettségeknek, a hozzájuk tartozó adatlapok révén.
  Szembesülve a különböző adatlapokkal, elsőre eltökéltségem meggondolatlanságnak tűnt, de végül is rájöttem: csak rutin kell hozzá.

 • kormányablak

  Szerdán nyújtotta be a közigazgatási tárca a parlamentnek azt a törvénymódosító csomagot, amely számos ponton tovább egyszerűsíti az ügyfelek mindennapi ügyintézését a kormányhivatalok működésének tapasztalatai alapján, valamint segíti a bűncselekmények áldozatait is avval, hogy az okmányok pótlásának költségeit a jövőben az állam átvállalja.

 • szőlő_gyümölcs

  A szüret közeledtével ismét előtérbe kerül az egyszerűsített foglalkoztatás, hiszen a betakarítási munkák során gyakran néhány napig foglalkoztatják a munkavállalókat.

 • internet

  A vállalkozók számára az interneten keresztül történő ügyintézés napjainkban már elkerülhetetlen. A szabályok sokféleségére tekintettel, (bevallások, kérelmek, bejelentések stb.) az elektronikus ügyintézés jelentős fejlődésként értékelhető és megkönnyíti az adózó munkáját.

Az irányítópulton gyorsan elérhetőek az új funkciók Irányítópult

Az jogaszvilag.hu új funkciói itt elérhetőek az Ön számára, a megjelenéshez kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be!