• Akit érdekel a Kennedy-gyilkosság háttere, és aki egy kiváló színészi alakítást akar látni, annak érdemes megnéznie Pablo Larrain játékfilmjét. Nem egy szabályos életrajzi portrét látunk, az alkotók nem akarnak nagyot markolni. A film elsősorban arra a néhány napra fókuszál, amely megelőzte, majd követte a tragédiát.

  Jackie - Pablo Larrain filmje

  Akit érdekel a Kennedy-gyilkosság háttere, és aki egy kiváló színészi alakítást akar látni, annak érdemes megnéznie Pablo Larrain játékfilmjét. Nem egy szabályos életrajzi portrét látunk, az alkotók nem akarnak nagyot markolni. A film elsősorban arra a néhány napra fókuszál, amely megelőzte, majd követte a tragédiát.

 • A Niro vadonatúj, csekély károsanyag-kibocsátású crossover modellként a Kia legelső, kifejezetten ökoautóknak szánt padlólemezére épül. A padlólemezét a jelenlegi Kia-modellektől teljesen külön fejlesztették ki, kifejezetten környezetbarát technológiák alkalmazására, új generációs hajtásláncok beépítésére tervezték.

   

  Kia Niro

  A Niro vadonatúj, csekély károsanyag-kibocsátású crossover modellként a Kia legelső, kifejezetten ökoautóknak szánt padlólemezére épül. A padlólemezét a jelenlegi Kia-modellektől teljesen külön fejlesztették ki, kifejezetten környezetbarát technológiák alkalmazására, új generációs hajtásláncok beépítésére tervezték.

   

 • Igyekezniük kell azoknak a fociszurkolóknak, akik még régi fényében, illetve otthonában szeretnék látni a két madridi elitcsapatot. A Real stadionjában idén nyáron nagy átalakítási munkálatok kezdődnek, az Atlético pedig a 2017/18-as szezonban már új arénájában fogja játszani mérkőzéseit.

  Madridi labdarúgás

  Igyekezniük kell azoknak a fociszurkolóknak, akik még régi fényében, illetve otthonában szeretnék látni a két madridi elitcsapatot. A Real stadionjában idén nyáron nagy átalakítási munkálatok kezdődnek, az Atlético pedig a 2017/18-as szezonban már új arénájában fogja játszani mérkőzéseit.

 • A Nissan négykerék-meghajtású autógyártásban szerzett tapasztalatait ötvözi a márka két úttörő modelljének megújulásában. A friss ötletekkel és technológiákkal felvértezett X-Trailben és a személyautók kényelmét a kemény munkával összefonó teljesen megújult Navarában.

  Nissan X-Trail

  A Nissan négykerék-meghajtású autógyártásban szerzett tapasztalatait ötvözi a márka két úttörő modelljének megújulásában. A friss ötletekkel és technológiákkal felvértezett X-Trailben és a személyautók kényelmét a kemény munkával összefonó teljesen megújult Navarában.

 • A befogadásról, a beilleszkedésről, a másságról készített szívbemarkoló, továbbgondolásra késztető játékfilmet Vranik Roland.

  Vranik Roland - Az állampolgár c. filmje

  A befogadásról, a beilleszkedésről, a másságról készített szívbemarkoló, továbbgondolásra késztető játékfilmet Vranik Roland.

 • Leonardo DiCaprio - A visszatérő c. film

  2017. január 9. 9:00

  A világ 171 országában mutatták be 2016 őszén Leonardo DiCaprio egészestés, megrendítő erejű, klímaváltozásról szóló dokumentumfilmjét. Talán a klímaszkeptikus leendő amerikai elnök is megnézi majd; mindenesetre Trump titokban már találkozott a környezetvédő Leonardóval.

   

  bookmark
 • Ford Mondeo Vignale

  2017. január 6. 9:00

  A Ford Vignale-portfólió kézimunkával végszerelt járművei a legújabb trendekből ismert modern dizájnt, exkluzív felszereltséget és kifinomultságot kínálnak.

  bookmark
 • Volkswagen Tiguan6.

  2016. december 28. 9:00

  A Tiguan első generációja 2007-ben mutatkozott be, világszerte több mint 2,8 millió készült belőle és a világ csaknem 170 piacán árusítják. Az új Tiguannal a Volkswagen folytatni akarja a sikertörténetet. Nemcsak az autó funkcióit és kényelmét fejlesztették tovább, de az új, elegánsabb dizájn is egyszerre sugározza az erőt és a megbízhatóságot.

   

  bookmark
 • Sofi Oksanen: Norma

  2016. december 21. 8:00

  A legváltozatosabb műfajokból kínálunk nemrég megjelent köteteket, melyek szép ajándékok vagy ajándék-kiegészítők lehetnek az ünnepi fa alatt.

   

  bookmark
 • A mélység kalandora c. film

  2016. december 12. 9:00

  Szép életrajzi mozifilm született Cousteau kapitányról, mely egyszerre állít emléket a nagy oceanográfusnak, természetfilm-készítőnek, miközben őszinteségével nem titkolja emberi hibáit sem.

  bookmark
 • Plitvicei-tavak

  2016. december 5. 9:00

  Kiváló karácsonyi ajándék lehet ez az impozáns album, mellyel képzeletben beutazhatjuk a Föld legszebb tájait – és kiválaszthatjuk, hová utazzunk legközelebb…

  bookmark
 • Jaguár XF_9

  2016. december 2. 9:15

  A Jaguar komolyan gondolta, hogy teljes erőbedobással megújítja modellpalettáját. Ehhez kellett egy határozott üzleti stratégia, ami a modellév végére kibontakozta magát. Látszik, a Jaguar komolyan veszi az üzletet. Az indiai tulajdonos nyomása alatt felpörögtek a fejlesztések és egy közös platformra három új modellt is prezentáltak az elmúlt egy évben. Az XE modell érkezett elsőként, az F-Pace crossover a legfrissebb szerzemény, mi pedig a nemrégiben teljesen megújult XF modellt tehetjük próbára.

  bookmark
 • MERYL STREEP (IZABELLA) ÉS JOHN CAZALEMINT (ANGELO), NEW YORK - SHAKESPEARE FESTIVAL, 1976

  2016. december 1. 12:52

  William Shakespeare bizarr darabja, a Szeget szeggel (Mesure for Mesure) izgalmas jogi problémákat vet fel. A költő ebben a darabjában is mesterien használja a jogi konfliktusokat arra, hogy drámai és erkölcsi feszültséget galvanizáljon. Vizsgáljuk meg a darab jogi természetű konfliktusokra épülő drámai szituációit.

   

  bookmark
 • Woody Allen - Café Society

  2016. november 25. 14:34

  2016 novemberétől már pereg a mozikban az Oscar-díjas amerikai színész–rendező–író vadonatúj filmje, miközben magyarul is sorra jelennek meg összegyűjtött írásai, egy remek kötet pedig olvasmányosan elemzi filmművészetét.

  bookmark
 • Ford Edge Sport

  2016. november 18. 10:00

  Az eddig csak Észak-Amerikában forgalmazott Ford Edge 124 ezer darabos értékesítési eredményével 2015-ben a szegmens legkelendőbb modellje volt az ottani piacon, 14 százalékkal szárnyalva túl a 2014-es eladásokat. Most a vadonatúj Edge jelenti a harmadik lépést a Ford tervében, amelynek célja a vállalat SUV-kínálatának további bővítése az európai piacon a Kuga és az Ecosport modellek mellett.

  bookmark
tovább
Az irányítópulton gyorsan elérhetőek az új funkciók Irányítópult

Az jogaszvilag.hu új funkciói itt elérhetőek az Ön számára, a megjelenéshez kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be!