• A Nissan Qashqai Európa legnagyobb számban eladott városi crossovere, és hogy megőrizze piaci pozícióját, jelentős fejlesztéseket kapott. Megújult külső formaterv, még magasabb minőségű belső tér, továbbfejlesztett vezetési élmény, és végül, de nem utolsósorban, az új Nissan Intelligent Mobility technológiák.

  Nissan Qashqai DIG-T 160

  A Nissan Qashqai Európa legnagyobb számban eladott városi crossovere, és hogy megőrizze piaci pozícióját, jelentős fejlesztéseket kapott. Megújult külső formaterv, még magasabb minőségű belső tér, továbbfejlesztett vezetési élmény, és végül, de nem utolsósorban, az új Nissan Intelligent Mobility technológiák.

 • A könyvajánlónkban bepillanthatnak Andres Iniesta és Luis Suarez életébe és megismerhetik a Liverpool FC történetét 10 ikonikus meccsen keresztül.

  szabadidő

  A könyvajánlónkban bepillanthatnak Andres Iniesta és Luis Suarez életébe és megismerhetik a Liverpool FC történetét 10 ikonikus meccsen keresztül.

 • A Skoda legfrissebb, a cseh autógyártó első nagyméretű SUV-modelljét, az új Kodiaqot teszteltük. A márka jellegzetes formai nyelvezete immár a SUV-szegmensben is megérkezett, minden vonala letisztult, precíz és határozott, ami különösképpen érvényes markáns, erőteljesen kiformált vállövére.

  Skoda Kodiaq Style 2.0 TDI

  A Skoda legfrissebb, a cseh autógyártó első nagyméretű SUV-modelljét, az új Kodiaqot teszteltük. A márka jellegzetes formai nyelvezete immár a SUV-szegmensben is megérkezett, minden vonala letisztult, precíz és határozott, ami különösképpen érvényes markáns, erőteljesen kiformált vállövére.

 • Igaz történetet dolgoz fel Stephen Frears rendező új filmjében, melyről csak az elmúlt években szerezhetett tudomást a világ. Shrabani Basu írónő szinte véletlenül bukkant rá a történetre. A 2011-ben megjelent izgalmas könyvét csakhamar felfedezték maguknak a mozialkotók is. A film szeptember 21-étől látható a magyar mozikban.

  Viktória királynő és Abdul - filmjelenet

  Igaz történetet dolgoz fel Stephen Frears rendező új filmjében, melyről csak az elmúlt években szerezhetett tudomást a világ. Shrabani Basu írónő szinte véletlenül bukkant rá a történetre. A 2011-ben megjelent izgalmas könyvét csakhamar felfedezték maguknak a mozialkotók is. A film szeptember 21-étől látható a magyar mozikban.

 • Több autógyár távol maradt az idei autószalontól, de ez nem jelentette azt, hogy újdonságokból hiány lett volna. A legnagyobb gyártók termékei között is a legimpozánsabb modelleket vettük szemügyre egy pillantás erejéig. 

  Porsche1

  Több autógyár távol maradt az idei autószalontól, de ez nem jelentette azt, hogy újdonságokból hiány lett volna. A legnagyobb gyártók termékei között is a legimpozánsabb modelleket vettük szemügyre egy pillantás erejéig. 

 • Egy generáció meghatározó filmélménye volt A halál 50 órája című monumentális amerikai produkció, mely újra látható a Corvin moziban. Az 1965-ben bemutatott különleges alkotás 167 percével rekordhosszúságúnak számított, másrészt egyedülállónak technikai megvalósításában is. Ám az Oscar mégis elkerülte.

   

  A halál 50 órája

  Egy generáció meghatározó filmélménye volt A halál 50 órája című monumentális amerikai produkció, mely újra látható a Corvin moziban. Az 1965-ben bemutatott különleges alkotás 167 percével rekordhosszúságúnak számított, másrészt egyedülállónak technikai megvalósításában is. Ám az Oscar mégis elkerülte.

   

 • A siker jóval több, mint pénz és hatalom – állítja saját tapasztalatai alapján is a világhírű szerző, Arianna Huffington, aki tanácsaival nemcsak elgondolkodtathatja, hanem cselekvésre is ösztönzi olvasóját.

  Arianna Huffington (3.): Kezdd újra c. könyvének borítója

  A siker jóval több, mint pénz és hatalom – állítja saját tapasztalatai alapján is a világhírű szerző, Arianna Huffington, aki tanácsaival nemcsak elgondolkodtathatja, hanem cselekvésre is ösztönzi olvasóját.

 • A formatervezők jelentősen átdolgozták az A5 Coupé külső megjelenését. Az elegáns és atletikus kétajtós modell 4,67 méteres hosszúságával és 1,37 méteres magasságával a prémiumszegmens egyik legsportosabb arányait mondhatja magáénak.

  A5 Coupé_12

  A formatervezők jelentősen átdolgozták az A5 Coupé külső megjelenését. Az elegáns és atletikus kétajtós modell 4,67 méteres hosszúságával és 1,37 méteres magasságával a prémiumszegmens egyik legsportosabb arányait mondhatja magáénak.

 • Aurora Borealis

  2017. október 20. 9:00

  Megdöbbentő közép-európai alkotás Mészáros Márta huszonhatodik játékfilmje, az Aurora Borealis ­– Északi fény.

  bookmark
 • Range Rover 9

  2017. szeptember 26. 11:00

  Itthon is bemutatkozott a Range Rover modellcsalád legújabb, legfiatalabb tagja, az új Velar, amely a szintén nem régen megújult Evoque és a Range Rover Sport között kapott pozíciót.

  bookmark
 • Pro Ace9

  2017. augusztus 25. 9:00

  Az orr kialakítása miatt egyértelműen a Toyota modellcsalád legfiatalabb tagjaként azonosítjuk az új PROACE Verso modellt, amely háromféle méretben és három külömböző teljesítményszinten érhető el. Nekünk mindenből a közepe jutott, Medium tengelytávval, 150 lóerős dízelmotorral és a már majdnem minden igényt kielégítő Family felszereltséggel próbálhattuk.

  bookmark
 • Rejtő Jenő

  2017. augusztus 9. 9:00

  Még ma is tud meglepetéseket okozni Rejtő Jenő: könyvheti újdonságként látott napvilágot eddig ki nem adott kisregénye.

  bookmark
 • Peugeot 3008 GT1

  2017. július 28. 9:00

  A nem is olyan régen tesztelt 120 lóerős 3008 után kipróbálhattuk, mit tudd a kizárólag 2.0 literes, 180 lóerős motorral készülő GT verzió. Inkább a vezetési élményre fogékony ügyfélkörnek szánt változat az autózás örömét testesíti meg rendkívül modern formában.

  bookmark
 • Dunkirk 8

  2017. július 21. 15:36

  A dunkirki (dunkerque-i) csata mérföldkő a második világháború történelmében. A Dunkirk című Christopher Nolan-film mérföldkő a háborús filmek történetében.

  bookmark
 • Golf Kupa

  2017. július 17. 11:04

  A hagyományokhoz híven az idén nyáron immár hatodik alkalommal került megrendezésre az Ügyvéd Golf Kupa, ahol a Wolters Kluwer Kft-t képviselve örömmel adtam át az értékes díjakat a Kupa győzteseknek. A rendezvény Fővédnökei Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Dr. Bánáti János, a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke voltak.

  bookmark
 • Nyáry Krisztián: Játékok és szerelmek - könyvborító

  2017. július 14. 9:00

  Tartalmában, műfajában egyaránt egyedi művészeti alkotás született könyv és CD formájában.

  bookmark
 • Audi SQ7 TDI

  2017. július 12. 11:30

  Búcsút mondhatunk a „turbólyuk” jelenségének, állítják az Audinál. Az elektromos hajtású feltöltőjével az új SQ7 már álló helyzetből teljes erővel spurizik neki az egyeneseknek, de a kanyarokat is sportlimuzinokat idéző pontossággal veszi, miközben ötméteres hosszúságával akár hét személynek is kényelmes helyet kínál.

  bookmark
 • New-York-i-séták - könyvborító

  2017. június 30. 9:00

  New York a világ kereskedelmi és pénzügyi központja, de keveseknek jut eszébe, hogy egyben a világ egyik legfontosabb tudományos centruma is. Egy színvonalas kötet látványosan hívja fel erre a figyelmet.

  bookmark
tovább
Az irányítópulton gyorsan elérhetőek az új funkciók Irányítópult

Az jogaszvilag.hu új funkciói itt elérhetőek az Ön számára, a megjelenéshez kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be!