• Hihetetlen módon változott meg az emberiség életmódja, társadalmi, szellemi, anyagi kultúrája az elmúlt évszázadokban. Ennek kiváló összefoglalója egy új kiadvány, Lőrinc László történelemtanár új könyve, mely alcíme szerint végigköveti az anyagi kultúra történetét 1500-tól napjainkig.

  Lőrinc László: Életmódtörténet c. könyve

  Hihetetlen módon változott meg az emberiség életmódja, társadalmi, szellemi, anyagi kultúrája az elmúlt évszázadokban. Ennek kiváló összefoglalója egy új kiadvány, Lőrinc László történelemtanár új könyve, mely alcíme szerint végigköveti az anyagi kultúra történetét 1500-tól napjainkig.

 • Látványos belső, szemet gyönyörködtető formaterv, high-tech felszerelések garmadája, melyek birtokában az új 3008 igen komoly főszereplőként szeretné megvetni a lábát az egyik legnépesebb kategóriában.

  Peugeot 3008 Allure

  Látványos belső, szemet gyönyörködtető formaterv, high-tech felszerelések garmadája, melyek birtokában az új 3008 igen komoly főszereplőként szeretné megvetni a lábát az egyik legnépesebb kategóriában.

 • Nagy érdeklődés várta Enyedi Ildikó új játékfilmjének 2017 márciusi országos premierjét, miután két héttel korábban elnyerte a világ egyik legrangosabb filmfesztiváljának, a 67. Berlinale fődíját, az Arany Medvét.

  Enyedi Ildikó - Testről és lélekről c. film

  Nagy érdeklődés várta Enyedi Ildikó új játékfilmjének 2017 márciusi országos premierjét, miután két héttel korábban elnyerte a világ egyik legrangosabb filmfesztiváljának, a 67. Berlinale fődíját, az Arany Medvét.

 • Az európai, így a magyar piacon is minden negyedik eladott autó egy SUV, tehát nem volt kérdés, a Seatnak is be kell szállnia e versenybe. Konszernen belül az alapok megvannak, csak egy ütős dizájnt kellet találni, amivel kitűnik ebből a népszerű, egyre bővülő szegmensből egy össze nem téveszthető karakterrel.

  Seat Ateca

  Az európai, így a magyar piacon is minden negyedik eladott autó egy SUV, tehát nem volt kérdés, a Seatnak is be kell szállnia e versenybe. Konszernen belül az alapok megvannak, csak egy ütős dizájnt kellet találni, amivel kitűnik ebből a népszerű, egyre bővülő szegmensből egy össze nem téveszthető karakterrel.

 • Rózsavölgyi Szalon - Mesterhármas c. darab

  2017. február 24. 9:00

  Egyszerre komikus, groteszk, olykor drámai a Rózsavölgyi Szalon új darabja, sajátos pókerjátszmával, kiváló színészekkel.

  bookmark
 • Jackie - Pablo Larrain filmje

  2017. február 13. 9:00

  Aki kedveli az amerikai történelmet, akit érdekel a Kennedy-gyilkosság háttere, és aki egy kiváló színészi alakítást akar látni, annak érdemes megnéznie Pablo Larrain játékfilmjét.

  bookmark
 • Kia Niro

  2017. február 10. 9:00

  A Niro vadonatúj, csekély károsanyag-kibocsátású crossover modellként a Kia legelső, kifejezetten ökoautóknak szánt padlólemezére épül. A padlólemezét a jelenlegi Kia-modellektől teljesen külön fejlesztették ki, kifejezetten környezetbarát technológiák alkalmazására, új generációs hajtásláncok beépítésére tervezték.

   

  bookmark
 • Madridi labdarúgás

  2017. február 3. 9:00

  A világ két meghatározó futballklubja is a spanyol fővárosban található. Mindkettőjük történetében fordulópont a 2017-es év.

  bookmark
 • Nissan Navara

  2017. január 27. 9:00

  A Nissan négykerék-meghajtású autógyártásban szerzett tapasztalatait ötvözi a márka két úttörő modelljének megújulásában. A friss ötletekkel és technológiákkal felvértezett X-Trailben és a személyautók kényelmét a kemény munkával összefonó teljesen megújult Navarában.

  bookmark
 • Vranik Roland - Az állampolgár c. filmje

  2017. január 16. 9:00

  A befogadásról, a beilleszkedésről, a másságról készített szívbemarkoló, továbbgondolásra késztető játékfilmet Vranik Roland.

  bookmark
 • Leonardo DiCaprio - A visszatérő c. film

  2017. január 9. 9:00

  A világ 171 országában mutatták be 2016 őszén Leonardo DiCaprio egészestés, megrendítő erejű, klímaváltozásról szóló dokumentumfilmjét. Talán a klímaszkeptikus leendő amerikai elnök is megnézi majd; mindenesetre Trump titokban már találkozott a környezetvédő Leonardóval.

   

  bookmark
 • Ford Mondeo Vignale

  2017. január 6. 9:00

  A Ford Vignale-portfólió kézimunkával végszerelt járművei a legújabb trendekből ismert modern dizájnt, exkluzív felszereltséget és kifinomultságot kínálnak.

  bookmark
 • Volkswagen Tiguan6.

  2016. december 28. 9:00

  A Tiguan első generációja 2007-ben mutatkozott be, világszerte több mint 2,8 millió készült belőle és a világ csaknem 170 piacán árusítják. Az új Tiguannal a Volkswagen folytatni akarja a sikertörténetet. Nemcsak az autó funkcióit és kényelmét fejlesztették tovább, de az új, elegánsabb dizájn is egyszerre sugározza az erőt és a megbízhatóságot.

   

  bookmark
 • Sofi Oksanen: Norma

  2016. december 21. 8:00

  A legváltozatosabb műfajokból kínálunk nemrég megjelent köteteket, melyek szép ajándékok vagy ajándék-kiegészítők lehetnek az ünnepi fa alatt.

   

  bookmark
tovább
Az irányítópulton gyorsan elérhetőek az új funkciók Irányítópult

Az jogaszvilag.hu új funkciói itt elérhetőek az Ön számára, a megjelenéshez kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be!