• A 2015-ös Genfi Autószalonon leleplezett Kia Sportspace tanulmányautó által ihletett Optima Sportswagon a Kia legelső próbálkozása a középkategóriás kombik népes szegmensében. Tesztautónk egyben a Kia legelső, hálózatról tölthető plug-in hibrid modellje.

  Kia Optima Sportswagon

  A 2015-ös Genfi Autószalonon leleplezett Kia Sportspace tanulmányautó által ihletett Optima Sportswagon a Kia legelső próbálkozása a középkategóriás kombik népes szegmensében. Tesztautónk egyben a Kia legelső, hálózatról tölthető plug-in hibrid modellje.

 • A fiataloktól az idősekig bárki számára ajánlható Romsics Ignác Magyarország története című munkája, mely egyetlen kötetben vezeti el az olvasót a magyarság őstörténetétől a rendszerváltást követő évtizedekig.

  Romsics Ignác Magyarország története c. könyv

  A fiataloktól az idősekig bárki számára ajánlható Romsics Ignác Magyarország története című munkája, mely egyetlen kötetben vezeti el az olvasót a magyarság őstörténetétől a rendszerváltást követő évtizedekig.

 • Kocka formáját, határozott éleit gömbölyded stílusra cserélte az új Land Rover Discovery. Ami maradt, az a kikezdhetetlen terepjáró-képesség hozzá rendelt profi technikával, a belső térben pedig az abszolút kényelem és igényesség a fő szempont.

  Land Rover Discovery

  Kocka formáját, határozott éleit gömbölyded stílusra cserélte az új Land Rover Discovery. Ami maradt, az a kikezdhetetlen terepjáró-képesség hozzá rendelt profi technikával, a belső térben pedig az abszolút kényelem és igényesség a fő szempont.

 • Az Abarth története 1949-ig nyúlik vissza: Carlo Abarth saját fejlesztésű versenyalkatrészekkel látta el a Fiat modelljeit. Az alapítás évét 18 győzelemmel zárta az Abarth cég. A tesztben szereplő 124-es modell elődje is sikerre született, 1970-ben megnyerték az olasz bajnoki címet egy 1438 köbcentis Sport Spiderrel.

  FIAT Abarth 124 Spider

  Az Abarth története 1949-ig nyúlik vissza: Carlo Abarth saját fejlesztésű versenyalkatrészekkel látta el a Fiat modelljeit. Az alapítás évét 18 győzelemmel zárta az Abarth cég. A tesztben szereplő 124-es modell elődje is sikerre született, 1970-ben megnyerték az olasz bajnoki címet egy 1438 köbcentis Sport Spiderrel.

 • A Budapest Noir Gárdos Éva rendező igényes alkotása, mely több egyszerű kriminél. Borzongatóan sötét atmoszféra lengi körül a történetet: 1936 októberében járunk; a Münchenben elhunyt Gömbös Gyula földi maradványait szállítják haza vonaton, ám Gordon Zsigmondot, Az Est bűnügyi újságíróját már egészen más foglalkoztatja.

  Budapest Noir1 - filmjelenet

  A Budapest Noir Gárdos Éva rendező igényes alkotása, mely több egyszerű kriminél. Borzongatóan sötét atmoszféra lengi körül a történetet: 1936 októberében járunk; a Münchenben elhunyt Gömbös Gyula földi maradványait szállítják haza vonaton, ám Gordon Zsigmondot, Az Est bűnügyi újságíróját már egészen más foglalkoztatja.

 • A Volvónak komoly hagyományai vannak a legmodernebb technológiát kínáló stílusos, dinamikus szabadidőjárművek terén. Ez alól az új, prémium középkategóriás XC60 sem kivétel. Az előző generáció sikerét jelzi, hogy 2008-as bemutatása óta itthon mintegy 3500, globálisan csaknem egymillió darab kelt el belőle.

  Volvo XC60

  A Volvónak komoly hagyományai vannak a legmodernebb technológiát kínáló stílusos, dinamikus szabadidőjárművek terén. Ez alól az új, prémium középkategóriás XC60 sem kivétel. Az előző generáció sikerét jelzi, hogy 2008-as bemutatása óta itthon mintegy 3500, globálisan csaknem egymillió darab kelt el belőle.

 • Technogym 2

  2017. november 27. 10:00

  Minden foglalkozásnak megvannak a maga ”kockázati tényezői”, ahogy azt a jogász pályán lévők bizonyára érzékelik is. Sok az ülőmunka, rengeteg a stressz, nem mindig jut elég idő a kikapcsolódásra, lazításra, rengeteget dolgoznak. Pedig egy tanulmány kimutatta, hogy a mai kor betegségeinek igen magas százalékáért a mozgásszegény életmód, az ülés és a sok stressz a felelős. 

  bookmark
 • Aurora Borealis

  2017. október 20. 10:59

  Megdöbbentő közép-európai alkotás Mészáros Márta huszonhatodik játékfilmje, az Aurora Borealis ­– Északi fény.

  bookmark
 • Nissan Qashqai DIG-T 160

  2017. október 13. 9:00

  A Nissan Qashqai Európa legnagyobb számban eladott városi crossovere, és hogy megőrizze piaci pozícióját, jelentős fejlesztéseket kapott. Megújult külső formaterv, még magasabb szintű minőséget képviselő belső tér, továbbfejlesztett vezetési élmény, és végül, de nem utolsósorban, az új Nissan Intelligent Mobility technológiák.

  bookmark
 • Liverpool

  2017. október 11. 10:00

  Hétről hétre neves futballcsapatok és sztárjátékosok mérkőzéseit kísérhetjük figyelemmel a televíziós csatornákon. Történetüket ma már sportkönyvek tucatjai is megismertetik a szurkolókkal. Közülük három színvonalas kötetet ajánlunk a focibarátok figyelmébe.

  bookmark
 • Skoda Kodiaq Style 2.0 TDI

  2017. szeptember 29. 9:00

  A Skoda legfrissebb, a cseh autógyártó első nagyméretű SUV-modelljét, az új Kodiaqot teszteltük. A márka jellegzetes formai nyelvezete immár a SUV-szegmensben is megérkezett, minden vonala letisztult, precíz és határozott, ami különösképpen érvényes markáns, erőteljesen kiformált vállövére.

  bookmark
 • Range Rover 9

  2017. szeptember 26. 11:00

  Itthon is bemutatkozott a Range Rover modellcsalád legújabb, legfiatalabb tagja, az új Velar, amely a szintén nem régen megújult Evoque és a Range Rover Sport között kapott pozíciót.

  bookmark
 • Viktória királynő és Abdul - filmjelenet

  2017. szeptember 22. 9:00

  Igaz történetet dolgoz fel Stephen Frears rendező új filmjében. Erről csak az elmúlt években szerezhetett tudomást a világ, mert VII. Edward király annak minden nyomát igyekezett eltűntetni.

  bookmark
 • Porsche1

  2017. szeptember 15. 12:46

  Több autógyár távol maradt az idei autószalontól, de ez nem jelentette azt, hogy újdonságokból hiány lett volna. A legnagyobb gyártók termékei között is a legimpozánsabb modelleket vettük szemügyre egy pillantás erejéig. 

  bookmark
 • A halál 50 órája

  2017. szeptember 12. 9:00

  Egy generáció meghatározó filmélménye volt e háborús film, mely újra megelevenedik a budapesti Corvin moziban.

   

  bookmark
 • Arianna Huffington (3.): Kezdd újra c. könyvének borítója

  2017. szeptember 1. 9:00

  A siker jóval több, mint pénz és hatalom – állítja saját tapasztalatai alapján is a világhírű szerző, aki tanácsaival nemcsak elgondolkodtathatja, hanem cselekvésre is ösztönzi olvasóját.

  bookmark
tovább
Az irányítópulton gyorsan elérhetőek az új funkciók Irányítópult

Az jogaszvilag.hu új funkciói itt elérhetőek az Ön számára, a megjelenéshez kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be!