• A Madách Színház csapata úgy érzi, a rockzene, valamint a magyar rock útja, társadalom- és kultúraformáló szerepe kellően jelentős és izgalmas ahhoz, hogy az előadás köré egy egész fesztivált rendezzen.

  Madách Rock Fesztivál

  A Madách Színház csapata úgy érzi, a rockzene, valamint a magyar rock útja, társadalom- és kultúraformáló szerepe kellően jelentős és izgalmas ahhoz, hogy az előadás köré egy egész fesztivált rendezzen.

 • A Ford itthon is megmutatta az új Mustang karcsúbb, gyorsabb és modernebb változatát, ami megújult külsővel, továbbfejlesztett hajtásláncokkal és futóművel, fejlettebb vezetősegítő rendszerekkel és még több személyre szabási lehetőséggel nyűgözi majd le a legendás modell európai rajongóit.

  Ford Mustang

  A Ford itthon is megmutatta az új Mustang karcsúbb, gyorsabb és modernebb változatát, ami megújult külsővel, továbbfejlesztett hajtásláncokkal és futóművel, fejlettebb vezetősegítő rendszerekkel és még több személyre szabási lehetőséggel nyűgözi majd le a legendás modell európai rajongóit.

 • Színházi előadás, önálló est, koncert, bábjáték, zenés mese, opera. Változatos műfajokkal ünnepel nyári szabadtéri előadásaival Szentendre városa.

  Szentendre Főtér

  Színházi előadás, önálló est, koncert, bábjáték, zenés mese, opera. Változatos műfajokkal ünnepel nyári szabadtéri előadásaival Szentendre városa.

 • Egy mérettel feljebb lépett a Renault új SUV-modellje, amely csak nevében emlékeztet az elődre. Utóbbi helyére a szintén újdonságnak számító Kadjar került, míg alatta a nemrégen megújult Captur áll, így az új Koleossal háromtagúra bővült a Renault teljesen újnak mondható SUV-palettája.

  Renault Koleos

  Egy mérettel feljebb lépett a Renault új SUV-modellje, amely csak nevében emlékeztet az elődre. Utóbbi helyére a szintén újdonságnak számító Kadjar került, míg alatta a nemrégen megújult Captur áll, így az új Koleossal háromtagúra bővült a Renault teljesen újnak mondható SUV-palettája.

 • E címmel fut 2018 tavaszán szalonban, majd nyáron szabadtéren egy igényes vígjáték. Nézzünk mi is a kulisszák mögé!

  A kulisszák mögött 4

  E címmel fut 2018 tavaszán szalonban, majd nyáron szabadtéren egy igényes vígjáték. Nézzünk mi is a kulisszák mögé!

 • Hogy a hajózást és az autózást nem lehet egy lapon említeni? Remek ellenpélda az Abarth legújabb, parázsról pattant kis csodajárgánya, amely az olasz Riva hajógyár együttműködéséből született. Az erősen limitált példányszámú széria különleges megjelenésével hódít, a nyár közeledtével mi a cabriót tettük próbára.

  Abarth 695C Rivale

  Hogy a hajózást és az autózást nem lehet egy lapon említeni? Remek ellenpélda az Abarth legújabb, parázsról pattant kis csodajárgánya, amely az olasz Riva hajógyár együttműködéséből született. Az erősen limitált példányszámú széria különleges megjelenésével hódít, a nyár közeledtével mi a cabriót tettük próbára.

 • Vajon kik azok, akiknek munkásságára, szavára érdemes odafigyelnünk a magyar kulturális életben?

  Kortárs irodalom

  Vajon kik azok, akiknek munkásságára, szavára érdemes odafigyelnünk a magyar kulturális életben?

 • Immár 25 év telt el az első Honda Type R bemutatása óta, miközben a motorsportban szerzett tapasztalatok alapján épített közúti sportautó szinonimájává vált. A továbbfejlesztett és kifinomultabb, 320 lóerős, 2.0 VTEC Turbo-motorral rendelkező autót kétféle felszereltséggel kínálják, mi a GT verziót tettük próbára.

  Honda Civic Type R

  Immár 25 év telt el az első Honda Type R bemutatása óta, miközben a motorsportban szerzett tapasztalatok alapján épített közúti sportautó szinonimájává vált. A továbbfejlesztett és kifinomultabb, 320 lóerős, 2.0 VTEC Turbo-motorral rendelkező autót kétféle felszereltséggel kínálják, mi a GT verziót tettük próbára.

 • Ville Susi finn énekes-gitáros

  2018. június 8. 10:00

  A finn dalszerző, gitáros, énekes, Ville Susi két koncertet ad Budapesten június 22-én és 23-án.

  bookmark
 • Miféle teremtmények vagyunk?

  2018. április 20. 9:00

  Korszakos jelentőségű mű – állítják a szakemberek Noam Chomsky legújabb könyvéről, mely már magyarul is olvasható.

  bookmark
 • Audi A8 L

  2018. április 13. 10:37

  Az 1994-ben bemutatott első generációs A8 forradalmi, teljesen alumínium karosszériával mutatkozott be, ami ebben a kategóriában is szenzációnak számított. A tavalyi frankfurti kiállításon bemutatott negyedik generációs modell már csak 58 százalékban tartalmazza a könnyűfém-technológiát, az új modellben nagy szilárdságú acélok mellett magnézium- és szénszál-erősítésű műanyagot is használnak.

  bookmark
 • 36. Magyar Sajtófotó Kiállítás

  2018. április 6. 9:00

  Ismét nemzetközi színvonalú a 36. Magyar Sajtófotó Kiállítás, a honi fotográfusok legnagyobb és legjelentősebb tárlata.

  bookmark
 • Garth Davis: Mária Magdolna című filmje

  2018. március 28. 10:00

  Több szempontból is korszakváltó film készült a bibliai nőalakról. Az életrajzi filmben női szemszögből elevenedik meg az időszámításunk szerinti 33. esztendő. A Magdalénából származó Mária történetét ismerjük meg félreértelmezések, félreértések nélkül: az alkotók segítségével képzeletben olyasvalaki is megszólalhat, akinek erre hosszú évszázadokon át nem volt lehetősége.

   

  bookmark
 • Opel Insignia Sports Tourer

  2018. március 23. 9:00

  Az Insignia külső és belső formatervét a nagy figyelmet keltett, 2013-ban bemutatott Monza Concept-tanulmány ihlette. Az utcai modellben nem kevesebb volt a cél, hogy a tanulmánymodellhez hasonlóan értéksugárzó és atletikus legyen.

  bookmark
 • Alfa Romeo Giulia Veloce9.

  2018. március 9. 11:20

  A brutális erejű Ferrari-motoros Giulia QV modell után a majd’ feleannyi lóerős, de mégis ugyanolyan harcias Veloce modell került szerkesztőségünkben terítékre. Az első kilométerek megtétele után egy kényelmes limuzinban érezhetjük magunkat, erősen sportos hangulattal, aztán a DNA-forgókapcsolót Dynamic állásba forgatjuk és gyorsan rájövünk, hogy a Veloce modellben is könnyen elszabadulhatnak az indulatok. 

   

  bookmark
 • Sandro Miller: Malkovich Malkovich Malkovich – Tisztelet a kamera mestereinek c. kiállítása

  2018. március 2. 11:47

  John Malkovich oldalán is csodákra képes Sandro Miller, akinek alkotásai a Műcsarnokban láthatók február 28-ától; az ünnepélyes megnyitón Miller személyesen volt jelen. 

   

  bookmark
 • Alfa Romeo Stelvio8

  2018. február 23. 9:00

  Az Alfa márka is belépett az új Stelvio modelljével a SUV-ok világába. Az olasz autógyártás szívében, Modenában működő műszaki központjában fejlesztették és a felújított Cassino-i üzemben születik. Az ízig-vérig olasz modell a hamisítatlan Alfa Romeo modellekre jellemző, sportos formatervet kapott és dízelmotorja ellenére lenyűgöző vezetési élményt kínál.

  bookmark
 • Ford EcoSport3

  2018. február 19. 10:00

  Itthon is bemutatkozott a Ford legkisebb SUV modellje, az új EcoSport. A minden részletében megújult modell gyártása átkerült a Ford romániai Krajova üzemében, amit 200 millió eurós befektetéssel készítettek fel a legmodernebb gyártási folyamatokra. Ezzel a minőség terén óriásit fejlődött az EcoSport, melyet már az első pár méterek megtétele után pozitívan értékeltünk.

   

  bookmark
tovább
Az irányítópulton gyorsan elérhetőek az új funkciók Irányítópult

Az jogaszvilag.hu új funkciói itt elérhetőek az Ön számára, a megjelenéshez kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be!