Előzetesben a gyilkosság gyanusítottja

  • Értesítő a rovat cikkeiről

Elrendelte a Budakörnyéki Járásbíróság annak a férfinak az előzetes letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy április végén Újhartyán külterületén súlyosan bántalmazott egy szigetszentmiklósi nőt, majd a még élő sértett elföldelte - közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-vel.

Gyugyi Csilla elmondta: a nőt eltűntként keresték, holttestét május 4-én találták meg. A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói szinte órákon belül azonosították és elfogták a solymári férfit, akit előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítottak meg.     

 

A Budapest Környéki Törvényszék tájékoztatása szerint a gyanúsított, Sz. A. április 27-én délután üzleti megbeszélés ürügyén találkozót beszélt meg az 52 éves nővel. A későbbi sértett átült a solymári férfi vezette személyautóba. A férfi Újhartyán külterületén a járműből kiszállította a nőt, majd többször megütötte a fején, fojtogatta és késsel legalább hatszor megszúrta a hátán, a hasán és a nyakán, majd elföldelte.

(MTI)

  • Értesítő a rovat cikkeiről
Az irányítópulton gyorsan elérhetőek az új funkciók Irányítópult

Az jogaszvilag.hu új funkciói itt elérhetőek az Ön számára, a megjelenéshez kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be!