Feladta magát, előzetesbe került

  • Értesítő a rovat cikkeiről

A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája 2017. augusztus 9-én elrendelte K.B. előzetes letartóztatását a Be. 129. § (2) bekezdés b) és c) pontjában írt okból - olvasható a birosag.hu-n. A végzés ellen a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be, házi őrizet elrendelése kényszerintézkedés alkalmazását kérték.

A gyanúsított 2017. augusztus 7-re virradó éjszaka a hajnali órákban egy környei hétvégi házban baltával rátámadt és többször lesújtott az ágyban alvó barátnőjére azzal a szándékkal, hogy az életét kioltsa, elmondása szerint „segítsen a nőnek az öngyilkosságban”. A cselekmény elkövetését követően a helyszínről távozott, majd órákkal később jelentkezett a rendőrségen, ahol a cselekményről bejelentést tett.

Ingyenes Jogtár felhasználói képzés

Szeretné gyorsabban, hatékonyabban használni Jogtárát?
Jöjjön el hozzánk és mi 4 óra alatt, gyakorlati oktatás keretében, térítésmentes tanfolyamainkon megmutatjuk a „mesterfogásokat”! 

Időpontok, jelentkezés >>

A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett el, nincs kihallgatható állapotban.

(birosag.hu)
 

  • Értesítő a rovat cikkeiről

Kapcsolódó cikkek

  • Fotó: shutterstock

    Az eset még 2014-ben történt, az USA-ban. Az akkor 17 éves lány olyan üzeneteket küldött a 18 éves barátjának, amelyek arra bátorították, hogy öngyilkosságot kövessen el. A lányt nemrég állították bíróság elé.

  • bíróság

    Elrendelte a Budakörnyéki Járásbíróság annak a férfinak az előzetes letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy április végén Újhartyán külterületén súlyosan bántalmazott egy szigetszentmiklósi nőt, majd a még élő sértett elföldelte - közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-vel.

Az irányítópulton gyorsan elérhetőek az új funkciók Irányítópult

Az jogaszvilag.hu új funkciói itt elérhetőek az Ön számára, a megjelenéshez kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be!