Kép- és hangrögztés a bíróságokon

  • Értesítő a rovat cikkeiről

Az Országos Bírósági Hivatal az országos szintű tárgyalótermi kép- és hangrögzítés valamint távmeghallgatás bevezetésének előkészítéséhez kapcsolódóan “Távmeghallgatás, valamint tárgyalótermi kép- és hangrögzítés a bíróságokon” címmel nemzetközi konferenciát szervez a Magyar Igazságügyi Akadémián 2015. november 30. és december 1. között.

A rendezvény célja, hogy a bírósági szervezetben a témával foglalkozó szakemberek és a potenciális felhasználók első kézből kapjanak információkat Európa más országaiban már működő rendszerek használatának tapasztalatairól. 

Ügyvédvilág hírlevél

Friss hírek, szakmai cikkek, bírósági döntések, jogszabályfigyelő.

Kéthetente megjelenő hírlevelünkben összefoglaljuk az elmúlt időszak aktuális változásait, válogatunk értékes szakmai tartalmainkból, valamint tájékoztatjuk a legújabb szakirodalmakról, szolgáltatásokról, képzésekről.

Feliratkozás >>

A jó gyakorlatok bemutatására Ausztriából, Belgiumból, Észtországból, Lengyelországból, Spanyolországból és Szlovéniából érkeznek előadók, akik a mindennapi munkájuk során használják az ott bevezetett hasonló rendszereket. 

A rendezvény tervezett programja itt érhető el.

(Forrás: OBH hírlvél)
 

 

  • Értesítő a rovat cikkeiről
Az irányítópulton gyorsan elérhetőek az új funkciók Irányítópult

Az jogaszvilag.hu új funkciói itt elérhetőek az Ön számára, a megjelenéshez kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be!