ELTE ÁJK-s joghallgatók jártak nálunk “gyárlátogatáson”


A Wolters Kluwer Hungary budafoki irodájában jártak az első szemeszteres joghallgatók.


Nagy örömünkre szolgált, hogy novemberben vendégül láthattuk az ELTE elsőéves joghallgatóinak két csoportját, akik a Bevezetés a jogi adatbázisok kezelésébe órájuk keretében jöttek el hozzánk.

A hallgatóknak megmutattuk az irodánkat, és betekintést nyertek a Jogtár készítésének kulisszatitkaiba: megismerték a Jogtár csapat tagjainak munkáját, az általunk fejlesztett és használt eszközöket, a szoftverfejlesztő csapattal közös fejlesztési tevékenységünket, amelyet a jogszabályok hatályosítása, a jogi adatbázisok naprakészen tartása és az ügyfeleink kérdéseinek kezelése érdekében végzünk nap mint nap.

A technológia használata elengedhetetlen a jogászi szakmában is, mellette viszont érdemes megismerni, hogy mindezek mögött mennyi szakember munkája áll – reméljük, hogy az idelátogató hallgatók amikor legközelebb megnyitják a Jogtárat, már nemcsak egy személytelen adatbázist látnak, ami megkönnyíti a jogászi munkát, hanem látják és értik a háttérben működő munkafolyamatokat és a rajta dolgozó csapatokat.

A hallgatók egy kis színt és vidámságot hoztak a régóta elsősorban home officeban végzett munkanapunkba, köszönjük, hogy jöttetek és várunk a következő szemeszterben is!

elte ájk 3
Kapcsolódó cikkek

2022. január 13.

Földtörvény-módosítás a gyakorlatban

A termőföld adásvételi szerződéseket először a kormányhivataloknak kell jóváhagyniuk és utána kerülnek majd hirdetményi úton közzétételre a jegyzők által.