Wolters Kluwer Are You Future Ready? Podcast sorozat LegalTech véleményvezérek gondolataival


A podcast-sorozat olyan innovátorokat szólaltat meg, akik egy folyamatosan változó világban segítenek a szakembereknek az üzleti tevékenységük javításában, valamint összetett problémák megoldásában.

Wolters Kluwer Are You Future Ready? Podcast sorozat LegalTech véleményvezérek gondolataival:

Trendek és technológia, avagy a jogi szektor alakulása a világjárvány után

A Wolters Kluwer Jogi-Szabályozási divíziója érdekes és informatív innovációs podcastok sorozatát kínálja. Az Are you future ready? podcast-sorozat olyan innovátorokat szólaltat meg, akik egy folyamatosan változó világban segítenek a szakembereknek az üzleti tevékenységük javításában, valamint összetett problémák megoldásában.

Az egyes epizódok beszélgetései betekintést adnak, továbbá ötleteket és személyes történeteket osztanak meg számos innovációs témában, és azok számára készültek, akik érdeklődnek az innováció iránt, vagy akik naprakészen szeretnének értesülni a trendekről és fejleményekről, különös tekintettel a jogi és szabályozási környezetre.

Tartalmazzák a 2021-es Wolters Kluwer Future Ready Lawyer-felmérés eredményeit is, amely 700 Egyesült Államokbeli, valamint európai jogi szakember bevonásával készült.

A TECHNOLÓGIA ALKALMAZÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ ELŐNYÖK

Are You Future Ready? 1. epizód:

  • Martin O’Malley, CEO, Wolters Kluwer Legal & Regulatory
  • Matt Renner, President, Microsoft, US Enterprise Commercial

A KULTÚRÁBAN REJLŐ KINCSEK

Are You Future Ready? 2. epizód:

  • David Lat, Founder of AboveTheLaw.com and Founder of Original Jurisdiction
  • Dean Sonderegger, Former Head of Wolters Kluwer Legal & Regulatory, U.S.

NEM SZERETED A TIKTOKOT ÉS AZ INSTÁT? TEDD TÚL MAGAD RAJTA ÉS HASZNÁLD

Are You Future Ready? 3. epizód:

  • Martina Bruder, CEO, LR Germany & Regional Managing Director Central Europe
  • Hariolf Wenzler, CEO, YPOG

MERJ KÍSÉRLETEZNI

Are You Future Ready? 4. epizód:

  • Jeroen Zweers, Founder of Noun Legal and Board Member of ELTA
  • Elena Brambilla, Director, Strategy & Business Development Legal Software, Wolters Kluwer Legal & Regulatory

A Future Ready Lawyer felmérés megállapításai szerint az új technológiák alkalmazásának képessége a teljesítmény növelésére minden eddiginél fontosabbá vált, az ügyvédek 80% -a szerint a világjárvány következtében megnövekedett a technológiai megoldások iránti igény. A felmérés megerősíti, hogy a jogi szakemberek többsége a digitális átalakulást és a technológiát a jobb teljesítmény, hatékonyság és termelékenység kulcsfontosságú mozgatórugójaként látja, amely a technológiai megoldások fokozottabb használatát és az azokba való komolyabb beruházásokat vetíti előre. A felmérés azonban rávilágított arra is, hogy a jogi szakma felkészültségében milyen hiányosságok vannak az „új normális”-ra való átállás tekintetében.

Wolters Kluwer Jogi-Szabályozási divízió

A Wolters Kluwer Jogi-Szabályozási divíziója élen jár az olyan jogi, valamint jogi-megfelelőségi megoldások fejlesztése terén, melyek lehetővé teszik ügyfeleink számára a termelékenység és a teljesítmény növelését, a kockázatok minimalizálását, továbbá segítségükkel jobb eredmények érhetők el.

A Wolters Kluwer (WKL) világszinten vezető szerepet tölt be az egészségügy, az adózás és pénzügy, a közigazgatás, a kockázatkezelés, valamint a jogi megfelelőségi és -szabályozási szektorban dolgozók számára nyújtott szakmai információk, szoftvermegoldások és szolgáltatások terén. Nap mint nap segítünk ügyfeleinknek a legfontosabb szakmai döntéseik meghozatalában azáltal, hogy olyan szakértői megoldásokat kínálunk számukra, melyek ötvözik a professzionális szakmai ismereteket a specifikus technológiával és szolgáltatásokkal. A Wolters Kluwer éves árbevétele 2021-ben 4,8 milliárd euró volt. A csoport több mint 180 országban rendelkezik ügyfelekkel, negyvennél is több országban van jelen, és mintegy 19 800 munkatársat foglalkoztat világszerte. A vállalat székhelye a hollandiai Alphen aan den Rijnben található. Ha többet szeretne megtudni cégünkről és az általunk kínált megoldásokról, látogasson el a www.wolterskluwer.com oldalra, valamint kövessen bennünket a Twitter, Facebook, LinkedIn vagy YouTube oldalunkon.

MEDIA CONTACT:

Leslie Bonacum, Wolters Kluwer Legal & Regulatory Communication

+1 847 877 7641

leslie.bonacum@wolterskluwer.com

(Wolters Kluwer)


Kapcsolódó cikkek

2022. augusztus 3.

Kétmilliárdos adócsalással vádolják egy bűnszervezet 74 tagját

Bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt emelt vádat a Somogy Megyei Főügyészség 74 ember ellen, akik egy 69 gazdasági társaságból álló céghálózattal több mint kétmilliárd vagyoni hátrányt okoztak az állami költségvetésnek.