Munkajogról mobilon és táblagépen


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legfrissebb változások és szakértői elemzések egy helyen: a Munkajog.hu-hoz tartozó mobiltelefonos és táblagépes hírolvasó applikáció iOS-es és Android-os eszközökre egyaránt elérhető.


A Munkajog Hírolvasó alkalmazásunkkal gyorsan és egyszerűen olvashatja a Munkajog.hu-n megjelent híreket. A tudnivalók rövid kivonatai azonnal rendelkezésére állnak, a címekre kattintva pedig a teljes cikk elérhető.

A Kezdőlapon minden kategóriából a legújabb hír tekinthető meg, de böngészhet a rovatokban is: Hírek, Napi HR, Munkahely, Munkabér, Munkaidő, Szakértői blog és Konferenciák témákban találhatóak meg naponta frissülő cikkeink.

Az alkalmazás itt érhető el:

Kellemes és hasznos olvasást kíván a CompLex Kiadó Online szerkesztősége.


Kapcsolódó cikkek

2022. június 29.

Javult az átláthatóság a jogkezelőknél

A szerzői jogok védelme nemzetstratégiai érdek, amely elősegíti a gazdasági növekedést és hozzájárul Magyarország versenyképességéhez. Ezért kiemelt közérdek a szerzői jogok védelmét biztosító intézményrendszer, valamint az erre fordított közpénzek ellenőrzése. Az Állami Számvevőszék az ellenőrök ellenőreként értékelte a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala közös- és független jogkezelőkkel kapcsolatos feladatellátását és felügyeleti tevékenységét, továbbá első alkalommal értékelte […]