Sárdi-Papp Réka, Baksa Henriett cikkei

Mennyit ér egy visszajelzés? Többet, mint gondolnánk!

Nézzük meg közelebbről, hogy mi a visszajelzés fogalma, haszna és célja. Mint minden területen, itt is elengedhetetlen a meghatározások pontos tisztázása, hisz csak így lehetünk biztosak abban, hogy gondolataink alatt a másik ugyanazt érti, mint mi. Többen a kritika vagy a dicséret szinonimájaként használják, ennek megfelelően pedig azt gondolják, hogy a kritika bántó és árkot ás a kapcsolatban, a dicséretet pedig illetlenség kikövetelni. A konstruktív visszajelzés azonban ennél sokkal messzebbre mutat.

Delegálás mint áldásos vezetői eszköz

Következő írásaikban a szerzők a hagyományos vezetői eszköztár két igazán fontos és megkerülhetetlen elemét járják körbe, melyek lehetősége és igénye az ügyvédi iroda méretőtől függetlenül a vezető mindennapi munkájában szükségszerűen jelen van.

A hitelesség nem ámítás

A szerzők alábbi cikküket az „ügyvédként a racionalitás és az érzelmi stabilitás szoros kötelékében” alcímmel jegyzik. Az ügyvéd hiteles ember – állítja a közvélekedés. Az ön számára mit jelent a hitelesség? És ha még kontextusba is állítjuk az ügyvédséggel, akkor mire gondol? – teszik fel a kérdést írásuk bevezetőjében.