Bejegyzések cserbenhagyásos gázolás címkével


2021. február 24. Napi

Elítélték az anyát és kisgyermekét cserbenhagyó gázolót

Egy év letöltendő fogházbüntetésre ítélte jogerősen a Zalaegerszegi Törvényszék azt a nőt, aki 2018-ban autójával – benne két kiskorú gyermekével – a zebrán gázolt el Nagykanizsán egy anyát és négyéves fiát és a baleset helyszínéről segítségnyújtás nélkül távozott.

2020. október 7. Napi

Kilenc évet kapott első fokon az ittas gázoló

A Balassagyarmati Járási Ügyészség közlekedési ügyészének vádirata alapján a Salgótarjáni Járásbíróság első fokon 9 év börtönre ítélte azt a 41 éves salgótarjáni férfit, aki 2020 januárjában ittasan halálra gázolt egy fiatal nőt, majd megállás nélkül elhajtott a helyszínről, utóbb pedig barátjára fogta a baleset okozását.

2019. március 6. Napi

Öt évet kapott az ittas gázoló

Jogerősen öt év börtönbüntetésre ítélete az ittasan cserbenhagyásos halálos balesetet okozó férfit a Zalaegerszegi Törvényszék.

2018. október 31. Napi

Enyhítették a cserbenhagyásos gázoló büntetését

A Miskolci Törvényszék másodfokú tanácsa 2018. október 30-án jogerős döntést hozott annak a vádlottnak az ügyében, akit tavaly szeptemberben halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége és két rendbeli segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt 2 év 6 hónap szabadságvesztésre és 5 év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélt a Kazincbarcikai Járásbíróság.