Bejegyzések Fővárosi Főügyészség címkével


2018. szeptember 25. Napi

Késsel támadt az amerikai turistákra

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki 2016 őszén késével megsebesített két amerikai turistát Budapesten – közölte a Fővárosi Főügyészség kedden.

2018. szeptember 20. Napi

Álegyház nevében szervezett piramisjátékot

Piramisjáték szervezése miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség egy férfival szemben, aki magát egy új egyház vezetőjének kiadva gyűjtött pénzt – közölte a fővárosi főügyészhelyettes.

2018. szeptember 4. Napi

Quaestor: védők kizárásáról döntöttek

A csalás bűntettével és más bűncselekményekkel vádolt Tarsoly Csaba és tíz társa ellen indult büntetőügyben védők kizárásáról döntött a Fővárosi Törvényszék; a Quaestor-ügyben csaknem ötven tárgyalási napot tűztek ki az év végéig.

2018. szeptember 3. Napi

Börtönből követtek el csalásokat

Bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett csalással és súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolással vádolnak hat embert, köztük két elítéltet, akik pénzszerzés céljából idős emberek bajba jutott hozzátartozójának adták ki magukat – közölte az Fővárosi Főügyészség.

2018. július 18. Napi

Bennfentes kereskedelem: ügyvédet vádolnak

Vádat emeltek egy budapesti ügyvéd ellen, aki a Fővárosi Főügyészség szerint egy végrehajtási eljárásban olyan lényeges piaci információhoz jutott, amelynek felhasználásával mintegy 300 milló forint hasznot ért el a tőzsdén – közölte a vádhatóság.