Bejegyzések Gulyás Gergely címkével

2020. november 3. Napi Koronavírus

Koronavírus: újabb szigorítások a láthatáron

További szigorításokról dönt eheti ülésén a kormány – mondta a Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter, míg Novák Katlain, családokért felelős miniszter arról beszélt, hogy a tavasszal bevezetett intézkedések lehetőségét mérlegelik.

2020. július 9. Napi

Pedofília: szigorítaná a Btk-t a kormány

A Kaleta-ügyet Gulyás Gergely gyomorforgatónak és elfogadhatatlannak nevezte, ami „a lehető legszigorúbb ítéletért kiált”. a Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta: a kormány támogatná a Btk vonatkozó szakaszainak szigorítását.

2019. december 19. Napi

Törvénymódosítás jöhet a győri gyerekgyilkosságok után

A kormány vizsgálja annak a törvénymódosításnak a lehetőségét, hogy ha valaki másnak az életére tör, akkor őt ne lehessen feltételesen szabadlábra bocsátani – mondta Gulyás Gergely. A miniszterelnökséget vezető miniszter több ponton bírálta az ítélkezés gyakorlatát.

2018. október 8. Napi

A bírói bérek rendezését ígéri a kormány

A bírói bérek rendezésének a közigazgatási bíróságok létrejöttével, legkésőbb 2020 január elsejével „nagy lépésekkel kell megkezdődnie” – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton a Balatonalmádiban, a XIV. Magyar Jogászgyűlés záró plenáris ülésén.

Gulyás: 2020-ban indulnak a közigazgatási bíróságok
2018. szeptember 27. Napi

Gulyás: 2020-ban indulnak a közigazgatási bíróságok

A jelenlegi tervek szerint 2020. január 1-től megkezdhetik működésüket Magyarországon a közigazgatási bíróságok az új szervezeti keretek között – közölte Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatón.