Idén is megcsillogtathatod tudásod!

Szeretsz és tudsz érvelni? Akkor jelentkezz!

A Dr. Nagy László magánjogi érvelési verseny célja, hogy lehetőséget biztosítson tehetséges joghallgatóknak a képességeik bemutatására a magas szintű jogászi érvelésben és egyben hozzájáruljon a fiatalon elhunyt dr. Nagy László István emlékének megőrzéséhez.

A versenyt idén 2019. november 13-14. között rendezi meg a Dr. Nagy László Alapítvány. A verseny főnyereménye a Dr. Nagy László Díj és pénzjutalom mellett egy háromhetes londoni és budapesti szakmai gyakorlati lehetőség egy nemzetközi ügyvédi irodában. A verseny második és harmadik helyezettje szintén pénzjutalomban részesül.

A jelentkezéssel és a versennyel kapcsolatos részletes információk a Dr. Nagy László Alapítvány honlapján és Facebook oldalán érhetők el.

A verseny védnökei Dr. Sonnevend Pál, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának dékánja és Dr. Tóth M. Gábor a Budapesti Ügyvédi Kamara elnöke.

Ha kedvet kaptál a versenyzéshez október 28-ig tudsz jelentkezni.

Kapcsolódó cikkek:


Idén is meghekkelik a jogi szakmát
2020. február 26.

Idén is meghekkelik a jogi szakmát

2020. március 6-8. között ismét megrendezésre kerül az egyik legnagyobb legal tech esemény, a Global Legal Hackathon. Az esemény nemcsak jogászoknak szól, informatikusokat, közgazdászokat, UX designereket, kedvtelésből programozókat is várnak a rendezvényre. A budapesti első forduló házigazdája a Wolters Kluwer Hungary Kft.

Ülj be a legizgalmasabb perekre!
2020. február 24.

Ülj be a legizgalmasabb perekre!

Légy részese a bírósági eljárásoknak és nézd élőben a tárgyalásokat. Ismerd meg, hogy a megtanult elmélet hogyan működik a gyakorlatban, és tanulj, miközben a legizgalmasabb ügyek részletei tárulnak fel előtted.