III. Wolters Kluwer Versenyjogi Konferencia – Ahol mindenki győztes

Szerző: Balogh Sándor
Dátum: 2019. október 15.
Rovat: ,
Idén november 19-én a Wolters Kluwer Hungary Kft. a Magyar Versenyjogi Egyesülettel közösen immáron harmadik alkalommal rendezi meg versenyjogi tematikájú tanácskozását. A Hilton Budapest City Hotelbe ebben az évben is sok szeretettel várjuk a vállalati jogtanácsosokat, ügyvédeket, illetve a jogterülettel munkájuk során egyéb úton kapcsolatba kerülő szakembereket. Alapvető célunk, hogy a versenyjog helyi és globális körülményekre reagáló változó tendenciáját stabil, szakértői keretek közé fogjuk azért, hogy résztvevőink azonos esélyekkel felvértezve hagyhassák el a piac „rajtvonalát”. Ezt a felkészítést 2019-ben is…

Idén november 19-én a Wolters Kluwer Hungary Kft. a Magyar Versenyjogi Egyesülettel közösen immáron harmadik alkalommal rendezi meg versenyjogi tematikájú tanácskozását. A Hilton Budapest City Hotelbe ebben az évben is sok szeretettel várjuk a vállalati jogtanácsosokat, ügyvédeket, illetve a jogterülettel munkájuk során egyéb úton kapcsolatba kerülő szakembereket.

Alapvető célunk, hogy a versenyjog helyi és globális körülményekre reagáló változó tendenciáját stabil, szakértői keretek közé fogjuk azért, hogy résztvevőink azonos esélyekkel felvértezve hagyhassák el a piac „rajtvonalát”.

Ezt a felkészítést 2019-ben is önálló szakmai előadások lebonyolításával (többek között a GVH fúziós eljárásainak vizsgálata, valamint a versenyjogi kártérítési perek alakulása témakörben), továbbá a vélemények ütköztetésére kiváló színteret biztosító panelbeszélgetések keretében (melyeken középpontba kerülnek a versenyjog és a munkajog, illetve az iparpolitika kapcsolódási pontjai) valósítjuk meg.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy konferenciánk házigazdájaként a Magyar Versenyjogi Egyesület elnökét, dr. Hegymegi-Barakonyi Zoltán ügyvéd urat köszönthetjük.

A rendezvény előadói a teljesség igénye nélkül:

  • Kocsis Márton (Compliance Főjogtanácsos, MOL Nyrt.)
  • Berke Gyula (egyetemi docens, Pécsi Tudományegyetem, Állam-és Jogtudományi Kar)
  • Dudra Attila (versenytanács tag, Gazdasági Versenyhivatal)

Amennyiben további részletekre kíváncsi a szakmai programokat, előadókat, valamint a helyszínt illetően, kérjük, látogasson el a konferencia hivatalos weboldalára ide kattintva!

A kezdésig hátravan ugyan még bő egy hónap, de ahogy a versenyjogban is nagyon sok múlhat egy-egy jól időzített pillanaton, úgy igaz ez a rendezvényre történő regisztrációra is. Ha tétovázik, könnyen előfordulhat, hogy más ül majd az Ön helyén.

Kerülje el a kockázatot, s jelentkezzen most >>

Kapcsolódó cikkek:


Az áfa változásának hatása a szerződés teljesítésére
2020. május 28.

Az áfa változásának hatása a szerződés teljesítésére

A bírói gyakorlat alapján az áfa utólagos jogszabályváltozás következtében történő csökkenése miatt bírói szerződésmódosításnak nincs helye és jogalap nélküli gazdagodás címén sem lehet igényt érvényesíteni (BH2020. 39.).

A nyertes ajánlattevő is bírságolható
2020. május 21.

A nyertes ajánlattevő is bírságolható

Az EUB döntése értelmében az uniós jog elveinek megfelelően a közbeszerzési ajánlattevőre is kiszabható bírság a közbeszerzési szerződés jogellenes módosítása esetén.

Home office örökre?
2020. május 15.

Home office örökre?

A Twitter lehetővé teszi alkalmazottainak, hogy „örökre” home officeból dolgozzanak, ha akarnak.

Diszkriminatív álláshirdetés
2020. május 14.

Diszkriminatív álláshirdetés

Diszkriminatív az álláshirdetés, ha a munkáltató csak hölgyek jelentkezését várja, miközben a munkakört férfi alkalmazott is el tudná látni.