Megjelentek a civil nyomtatványok

Az OBh közzétette a civil szervezetek beszámolójának benyújtásához szükséges nyomtatványokat.

Az OBH tájékoztatása szerint 2020. január 1-jével közzététték a 2020. évre vonatkozó civil szervezetek beszámolójának benyújtásához szükséges nyomtatványokat (egyszeres könyvvitel: PK-641, kettős könyvvitel: PK-642).

A korábbi évekre vonatkozó beszámolók benyújtásához szükséges frissített nyomtatványok 2019. december 23. napjtól érhetők el a bíróság honlapján.

Az OBH felhívta a figyelmet, hogy a beszámolók már csak a legfrissebb nyomtatványokon nyújthatók be mind elektronikus, mind postai úton!

Az OBH a beszámolók kitöltésével kapcsolatosan a gyakran ismételt kérdésekről, illetve technikai információkról, képes segítséggel ellátott tájékoztatót is közzétett.

(birosag.hu)

Kapcsolódó cikkek:


Gyermekeknek szánt reklámokról szóló tájékoztatót tett közzé a GVH
2020. február 25.

Gyermekeknek szánt reklámokról szóló tájékoztatót tett közzé a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal a mai napon közzétette „Gyermekeknek szóló reklámok” elnevezésű tájékoztatóját, melyben az eddigi jogalkalmazói gyakorlata alapján megfogalmazott szempontokat összefoglalva kíván segítséget nyújtani ahhoz, hogy a kereskedelmi kommunikációk tervezése és közzététele során mit érdemes szem előtt tartania a vállalkozásoknak a jogsértés megelőzése érdekében.

Vizsgálat a tiszaugi erdőirtás ügyében
2020. február 25.

Vizsgálat a tiszaugi erdőirtás ügyében

Dr. Bándi Gyula, a Jövő Nemzedékek Szószólója a nemzet közös természeti öröksége védelmében eljárva tájékoztatást kér az érintett hatóságoktól a Tiszaug közelében, Tisza menti védett területen történt hullámtérrendezés pontos körülményeiről.