A MÜK is beszünteti a személyes ügyfélfogadást Koronavírus


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ügyeket elektronikusan lehet intézni, a végrendeleteket pedig postai úton kell eljuttatni a kamarának.

A Magyar Ügyvédi Kamara elnöke 1/2020 (III.17.) számú határozatában rendelkezett a koronavírussal kapcsolatos rendkívüli intézkedésekről.

A MÜK elnökének határozata szerint a MÜK-ben is szünetel a személyes ügyfélfogadás. Tájékoztatást a +36-1-311-9800 telefonszámon vagy a muk@muknet.hu email címen kérhetnek.

A MÜK hatáskörébe tartozó ügyeket az ePapíron keresztül lehet elektronikusan intézni. A MÜK honlapján is közzéteszik az elektronikus ügyintézéshez szükséges formanyomtatványokat. Ezeket kizárólag abban az esetben lehet használni, ha a területi kamara nem tett közzé formanyomtatványokat.

A Végrendeletek Központi Nyilvántartásába a végrendeletek eredeti példányait kizárólag postai úton lehet benyújtani (postacím: 1055 Budapest, Szalay utca 7.).

(mük.hu)


Kapcsolódó cikkek

2022. május 18.

Nőtt az alkuképesség a használt házaknál

Az első negyedévben a használt házak árából országos szinten átlagosan 8,7 százalékot engedtek az eladók, míg tavaly az alku mértéke ebben a kategóriában 8,2 százalék volt. A tégla és a panel lakásoknál azonban az árengedmény mértéke csökkent – közölte az Otthon Centrum.