Bántalmazta vak édesanyját, majd megszúrta a nő védelmére kelő embert


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Letartóztatott a bíróság egy nádasdladányi férfit, aki előbb vak édesanyjával került konfliktusba, majd megszúrta a nő védelmére kelő embert – közölte a Fejér Megyei Főügyészség. A bíróság végzése nem végleges.

Az ügyészség tájékoztatása szerint a nádasdladányi férfi hétfőn otthonukban szóváltásba került vak édesanyjával, és vitájuk során egy meggyújtott cigarettát tett a nő szájába, az égő végét befelé fordítva.

Amikor a sértett a lakóházban tartózkodó emberektől segítséget kért, az elkövető az anyja védelmére kelő férfit egy éles, hegyes eszközzel arcán és testszerte többször megszúrta.

Az ügyészség szerint a szúrás alkalmas volt életveszélyes sérülés okozására. Indokolja továbbá a letartóztatást az ügyészség álláspontja szerint a bűncselekmény jellege, az anyával és a vele együtt élőkkel szembeni sorozatos erőszakos cselekmények miatt a bűnismétlés veszélye.

Közölték: a Székesfehérvári Járásbíróság elrendelte a gyanúsított letartóztatását, de a döntés a védő fellebbezése miatt nem végleges.

(MTI)


Kapcsolódó cikkek