Jogtár: előfizetőink visszajelzései alapján fejlesztünk (x)

Szerző: Jogászvilág
Dátum: 2018. október 2.
Címkék:
Rovat:

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink véleményére, rendszeresen mérjük elégedettségüket. A Jogtár használattal kapcsolatos e-mailes kérdőíveinkre 2017-2018-ban összesen 2.328 visszajelzést kaptunk felhasználóinktól, melyeket folyamatosan beépítünk a fejlesztési tervbe.

Idei Jogtár fejlesztések

A hozzánk beérkező sok-sok visszajelzés alapján 2018-ban kiemelt figyelmet fordítottunk a kereső fejlesztésére, így:

  • továbbfejlesztettük a gyorskeresőt, hogy a Google bonyolult súlyozási rendszeréhez hasonlóan a leginkább releváns találatokat adjuk,
  • a joganyagokhoz fűzött saját jegyzetek szövege kereshető lett,
  • a dokumentumon belüli keresésnél már szótövekre is keresünk, valamint
  • a dokumentumon belüli keresésnél a szövegbe ágyazott kapcsolódó anyagok szövege is kereshető.

Emellett a jövőben kiemelt figyelmet fordítunk a döntvények kereshetőségének javítására.

Nagyobb szervezeteknél dolgozó Ügyfeleink kérésére 2018. tavaszától a Jogtár támogatja a kollaborációt: a szervezet tagjai közös kedvenceket hozhatnak létre, a joganyagokhoz fűzött jegyzeteiket megoszthatják egymással. Így a jogi munka során keletkező közös tudás könnyen elérhető a szervezet valamennyi Jogtár felhasználója számára.

Folyamatosan bővül a jogszabályokból elérhető kapcsolódó anyagok (szakcikkek és döntvények) köre, hogy a lehető legtöbb jogszabály-értelmezést segítő információhoz a jogszabályokból férjenek hozzá felhasználóink.

Köszönünk minden visszajelzést!

Szeretnénk megünnepelni egy 10%-os kedvezményes kuponnal, hogy ilyen sok visszajelzést kaptunk. A kupont webshopunkban tudják beváltani* Jogtár modul és Jogtár kommentár termékeinkre 2018. október 7-ig. A kedvezmény felhasználásához a következő kódot kell a kosár oldalon a „Kedvezmény kód megadása” mezőbe írni: CXSO201810_10

Beváltom a kuponom

 Kérjük a jövőben is jelezzék észrevételeiket, hogy szolgáltatásunkat továbbra is az Önök igényeire tudjuk szabni.

*A kupon beváltható 2018. október 7-ig minden webshopon történő új Jogtár modul, vagy Jogtár kommentár megrendelésnél.

Kapcsolódó cikkek:


Sorozatgyilkossági ügyben fejezték be a nyomozást
2020. augusztus 7.

Több emberöléssel is gyanúsítják külföldön D. Csabát, a csantavéri születési szerb-magyar férfit, aki ellen egy budapesti gyilkosság ügyében befejezte a nyomozást a rendőrség.

Jogszerű volt a Demokratikus Koalíció megbírságolása
2020. augusztus 7.

Jogszerű volt a Demokratikus Koalíció megbírságolása

A mérlegelési jogkörben hozott döntés nem jogszabálysértő pusztán azon az alapon, hogy a jogszabályban meghatározott mérlegelési szempontok közül csak azokat mutatja be, amelyeket a hatóság az adott ügy szempontjából relevánsnak tartott, a jelentőséggel nem bíró, a nem értékelt, illetve nem értelmezhető elemeket nem sorolja fel.

Visszavonták a bejelentőket jutalmazó hódmezővásárhelyi rendeletet
2020. augusztus 7.

Egyhangú döntéssel hatályon kívül helyezték a bűncselekményekről bizonyítékot szolgáltatóknak jutalmat ajánló, a Fidesz helyi képviselői által "spiclitörvénynek" nevezett hódmezővásárhelyi rendeletet az alföldi város közgyűlésének pénteki rendkívüli ülésén.

Pert nyert a NAIH a Honvédkórház ellen
2020. augusztus 7.

Pert nyert a NAIH a Honvédkórház ellen

A Fővárosi Törvényszék megállapította, hogy a NAIH jogszerűen járt el, amikor megbírságolta a Honvédkórházat, mert Demeter Márta országgyűlési képviselő egészségügyi adatai a Honvédkórháztól a sajtóhoz kerültek egy adatvédelmi incidens keretében, amelyet a Honvédkórház nem jelentett be a NAIH-nak.

Milliárdos üzletembert tartóztattak le, az ügyvédje is gyanúsított
2020. augusztus 7.

A NAV szerint a vállalkozó az ügyvédje segítségével az Egyesült Arab Emírségekben szerzett letelepedési jogot, arab fedővállalkozást és hivatalos lakcímet, hogy ezekkel a hamis adatokkal elkerülje több mint 540 millió forint személyi jövedelemadó befizetését Magyarországon.