Jogtár: előfizetőink visszajelzései alapján fejlesztünk (x)

Szerző: Jogászvilág
Dátum: 2018. október 2.
Címkék:
Rovat:
A kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink véleményére, rendszeresen mérjük elégedettségüket. A Jogtár használattal kapcsolatos e-mailes kérdőíveinkre 2017-2018-ban összesen 2.328 visszajelzést kaptunk felhasználóinktól, melyeket folyamatosan beépítünk a fejlesztési tervbe.

Idei Jogtár fejlesztések

A hozzánk beérkező sok-sok visszajelzés alapján 2018-ban kiemelt figyelmet fordítottunk a kereső fejlesztésére, így:

  • továbbfejlesztettük a gyorskeresőt, hogy a Google bonyolult súlyozási rendszeréhez hasonlóan a leginkább releváns találatokat adjuk,
  • a joganyagokhoz fűzött saját jegyzetek szövege kereshető lett,
  • a dokumentumon belüli keresésnél már szótövekre is keresünk, valamint
  • a dokumentumon belüli keresésnél a szövegbe ágyazott kapcsolódó anyagok szövege is kereshető.

Emellett a jövőben kiemelt figyelmet fordítunk a döntvények kereshetőségének javítására.

Nagyobb szervezeteknél dolgozó Ügyfeleink kérésére 2018. tavaszától a Jogtár támogatja a kollaborációt: a szervezet tagjai közös kedvenceket hozhatnak létre, a joganyagokhoz fűzött jegyzeteiket megoszthatják egymással. Így a jogi munka során keletkező közös tudás könnyen elérhető a szervezet valamennyi Jogtár felhasználója számára.

Folyamatosan bővül a jogszabályokból elérhető kapcsolódó anyagok (szakcikkek és döntvények) köre, hogy a lehető legtöbb jogszabály-értelmezést segítő információhoz a jogszabályokból férjenek hozzá felhasználóink.

Köszönünk minden visszajelzést!

Szeretnénk megünnepelni egy 10%-os kedvezményes kuponnal, hogy ilyen sok visszajelzést kaptunk. A kupont webshopunkban tudják beváltani* Jogtár modul és Jogtár kommentár termékeinkre 2018. október 7-ig. A kedvezmény felhasználásához a következő kódot kell a kosár oldalon a „Kedvezmény kód megadása” mezőbe írni: CXSO201810_10

Beváltom a kuponom

 Kérjük a jövőben is jelezzék észrevételeiket, hogy szolgáltatásunkat továbbra is az Önök igényeire tudjuk szabni.

*A kupon beváltható 2018. október 7-ig minden webshopon történő új Jogtár modul, vagy Jogtár kommentár megrendelésnél.

Kapcsolódó cikkek:


Nem sért uniós jogot az adós ellen indítható végrehajtás
2019. szeptember 19.

Nem ütközik uniós jogba a magyarországi fogyasztói hitelszerződéseknek az a kikötése, amely szerint az adós tartozásának összegét a pénzintézet egyoldalú nyilatkozata állapítja meg, és erről közjegyzői okirat állíttatható ki - közölte döntését az Európai Unió bírósága.

Laura Codruta Kövesi vezetheti az európai ügyészséget
2019. szeptember 19.

Megszavazták a román Laura Codruta Kövesi európai főügyészi kinevezésének támogatását az európai uniós tagországok kormányainak képviselői, így már gyakorlatilag biztosra vehető, hogy ő lesz a hamarosan felálló intézmény első vezetője.