Kik esélyesek a Jogászdíjra?


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Izgalmas pontjához érkezett a Wolters Kluwer Jogászdíj 2016 pályázat. Kiderült ugyanis, hogy kik kerültek fel a jelöltek listájára, azaz a bírálóbizottság megítélése szerint kik esélyesek az adott kategórián belül a Jogászdíj elnyerésére.


Kik a jelöltek?

Nézze meg ide kattintva >>

A Jogászdíjat 2016-ban alapította a Wolters Kluwer Kft. azzal a céllal, hogy a szakma hazai kiválóságai egy pályázat keretében bemutathassák, hogyan újítják meg a hagyományos jogi tevékenységet és gyakorlatot, szolgáltatásaikkal hogyan növelik ügyfeleik versenyelőnyét a piacon, illetve hogyan szolgálnak példaként szakmájukban.

Idén 13 kategóriában lehetett pályázni. A bírálóbizottság egyöntetű véleménye, hogy rendkívül magas színvonalú pályázatok születtek, tele innovatív megoldásokkal.

A beérkező pályázatokból a bírálóbizottság összeállította a jelöltek listáját. A jelöltlistában szereplők esélyesek arra, hogy az adott kategóriában elnyerjék a 2016-os Jogászdíjat.

Hogy kik lesznek a végső díjazottak, az 2016. december 15-én, a díjátadó gálán derül ki. Az exkluzív eseménynek a Boscolo Hotel ad otthont, ahol a jelölteken kívül jelen lesznek a jogász szakmai prominens személyei is.

Nyilvános díjátadó

Szeretné megismerni az Év Jogászait, és eltölteni egy kellemes estét a legkiválóbb szakemberek társaságában? Ünnepeljük együtt a szakma kiemelkedő tehetségeit! A nyilvános díjátadón való részvétel előzetes asztalfoglaláshoz kötött, asztalok még korlátozott számban állnak rendelkezésre. Rendelés leadása ide kattintva. lehetséges.

 

 


Kapcsolódó cikkek

2023. szeptember 29.

Az EU belügyminiszterei megállapodtak az átmeneti védelmi jogállás érvényességének meghosszabbításáról

A több mint négymillió, jelenleg az Európai Unióban élő ukrajnai menekült helyzetének kiszámíthatóbbá tétele érdekében az Európai Unió Tanácsa megállapodott a háború elől menekülőknek nyújtott, 2024 márciusában lejáró átmeneti védelmi jogállás érvényességének meghosszabbításáról 2025. március 4-éig – tájékoztatott az uniós tanács.