Kiskorúakat molesztált, börtönbüntetésre ítélték

Szerző: Jogászvilág
Dátum: 2021. január 14.
Címkék: ,
Rovat:
A Komáromi Járásbíróság a vádlottat halmazati büntetésül 3 év 2 hónap börtönbüntetésre ítélte és 3 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától. 

A vádlott 2019. június 14-én a reggeli órákban, Komáromban, az utcán hátulról átkarolta a kiskorú sértettet és ráütött a fenekére, miközben azt súgta a fülébe, hogy „Mi van cica?”. A gyermekkorú sértett a vádlott kezéből kiszabadította magát, azt kiabálta, hogy „Engedj el!”, ekkor a vádlott futva elmenekült a helyszínről.

Ugyanezen napon a vádlott egy játszótéren a 14. életévét be nem töltött kiskorú sértett fenekére több alkalommal rácsapott, és vulgáris megjegyzést tett a gyermek testtájékára. A gyermekkorú sértett a vádlottat ellökte magától, a vádlott pedig futva elmenekült a helyszínről.

Egy másik esetben a vádlott egy autómosónál a kiskorú sértettet leszólította, közölte vele, hogy „csinos” és rácsapott a fenekére, ezután a gyermekkorú sértett rákiabált a vádlottra, ekkor a vádlott futva elmenekült a helyszínről.

2019. szeptember 20-án, 14 óra körül Komáromban az utcán, egy kiskorú sértett száját hátulról a bal kezével befogta, közölte vele, hogy „nem lesz baja, ha csendben marad”, jobb kezével magához húzta a sértettet, nemi szervével hozzásimult a sértett testéhez, fogdosni kezdte, meg akarta érinteni a sértett nemiszervét.

A Komáromi Járásbíróság 2021. január 14-én a vádlottat halmazati büntetésül 3 év 2 hónap börtönbüntetésre ítélte és 3 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától.

Az ítélet nem jogerős, mivel az ügyész súlyosbításért, a vádlott és a védője enyhítésért jelentett be fellebbezést.

(birosag.hu)

Kapcsolódó cikkek:


Elítéltek a nevelt lányait zaklató pedofilt
2020. október 30.

Nevelése alatt álló lányok sérelmére, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt első fokon tizenöt év börtönre ítélt egy pedofil férfit a Budapest Környéki Törvényszék.

Hat év jogerősen a pedofil férfinak
2019. január 14.

A Pécsi Törvényszék a szexuális visszaélés bűntettét – figyelemmel az elkövetés körülményeire – szeméremsértés vétségének minősítette, egyebekben, így a kiszabott büntetés tekintetében is, helybenhagyta.