Megöltek egy férfit Budapesten, a feltételezett elkövetőt elfogták


Megöltek egy férfit a főváros XIII. kerületében csütörtök este, a rendőrök a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták – közölte a rendőrség a honlapján.

A közlemény szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába csütörtökön 20 óra 55 perckor érkezett bejelentés, hogy a XIII. kerületi Danubius utca egyik társasházában egy férfi szúrt sérüléssel fekszik a folyosón. A mentősök megkísérelték a férfi újraélesztését, de a szakszerű ellátás ellenére életét vesztette.

A kiérkező rendőrök a feltételezett elkövetőt, egy 34 éves nőt a helyszínen elfogták, elszámoltatása folyamatban van – közölték a rendőrségi honlapon.

Frissítés: Az áldozat élettársát gyanúsítják a csütörtök este Angyalföldön leszúrt férfi megölésével – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken az MTI-vel. Azt írták, a gyanúsított nem tett vallomást. A nőt emberölés gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

(MTI)


Kapcsolódó cikkek

2023. június 1.

Eredményes évet zárt a Budapest Környéki Törvényszék tavaly

Eredményes évet zárt a Budapest Környéki Törvényszék (BKT) tavaly: 16 százalékkal csökkent a folyamatban lévő ügyek száma és 55 százalékkal a két éven túli ügyeké, miközben javult az ítélkezés megalapozottsága – mondta az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöki kabinetjének vezetője csütörtökön Budapesten.