Okos munkajogi ökoszisztéma segítheti a hazai kkv-k munkafolyamatainak digitális transzformációját


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pécsi Tudományegyetem valamint a Wolters Kluwer Hungary Kft. a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal „Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása” pályázati felhívásán 645,963 millió forint állami támogatást nyert.

Az összeget a konzorcium az “Okos révkalauz platform” felépítésére fordítja, melynek célja a munkáltatók és a munkavállalók számára egyaránt hasznosítható digitális munkajogi ökoszisztéma kialakítása, amely a foglalkoztatással, munkajoggal és versenyjoggal összefüggő jogkérdések megoldását segíti elő – olvasható a Wolters Kluwer Hungary Kft. közleményében. A teljes közlemény elolvasható itt.

(A Wolters Kluwer Hungary Kft. újságunk, a Jogászvilág kiadója is.)


Kapcsolódó cikkek

2022. március 10.

„Több szem többet lát” – a négy szem elve a munkajogban

A négy szem elve szerinti ellenőrzés a köz-, a verseny- és nonprofit szféra számos szegmensében szakmai, módszertani előírásként szerepelhet. Alkalmazásának terepe elsősorban a pénzügyi és végrehajtási műveletek széles skálája.