Újra megrendezi a ProBono Napot a Budapesti Ügyvédi Kamara


A 2019-ben első alkalommal nagy sikert aratott rendezvényt követően a Budapesti Ügyvédi Kamara idén is megrendezi a ProBono Napot.

A kezdeményezésben az önként jelentkező ügyvédek és kamarai jogtanácsosok ingyenes jogi tanácsadást végeznek az előzetesen regisztráló rászorulók részére. A Budapesti Ügyvédi Kamara II. ProBono Napjának időpontja – az Európai Ügyvédnap időpontjához illeszkedve – 2021. október 25. (hétfő).

Az idei évben konzultációs lehetőséget biztosítunk a Budapesti Ügyvédi Kamara székházában és a kezdeményezéshez csatlakozó ügyvédek és ügyvédi irodák székhelyein személyes formában, valamint online (telefon és videotelefon) formában.

A jogterületek, amelyekre regisztrálni lehet: általános polgári jog, cégjog, családjog, büntetőjog, társasház és ingatlanjog, munkajog, biztosítási jog, adójog, üdülési jog, szerzői jog, médiajog, közlekedési jog, gondnokság alá helyezéssel és gondnoksággal kapcsolatos ügyek, hagyatékkal és örökséggel kapcsolatos ügyek, civil szervezetekkel kapcsolatos ügyek. A kamara kéri a személyesen megjelenőktől, hogy viseljék a maszkjukat.

A eseményre itt lehet regisztrálni: http://bpbar.hu/pro-bono-2021/

(bpugyvedikamara.hu)


Kapcsolódó cikkek

2019. december 2.

Magyar Pro Bono Díj 2019

A hagyományoknak megfelelően idén is a Magyar Ügyvédnap alkalmából került sor a The Global Network for Public Interest Law, a PILnet, és a Magyar Ügyvédi Kamara által közösen adományozott “Ügyvédek a közjóért – Magyar Pro Bono díj” átadására.