• A brutális erejű Ferrari-motoros Giulia QV modell után a majd’ feleannyi lóerős, de ugyanolyan harcias Veloce modell teszteltük. Az elsőre is sportos hangulatú, de kényelmes limuzinérezés után, a DNA-forgókapcsoló Dynamic állásban gyorsan rájövünk: ebben a modellben is könnyen elszabadulhatnak az indulatok. 

  Alfa Romeo Giulia Veloce1.

  A brutális erejű Ferrari-motoros Giulia QV modell után a majd’ feleannyi lóerős, de ugyanolyan harcias Veloce modell teszteltük. Az elsőre is sportos hangulatú, de kényelmes limuzinérezés után, a DNA-forgókapcsoló Dynamic állásban gyorsan rájövünk: ebben a modellben is könnyen elszabadulhatnak az indulatok. 

 • John Malkovch oldalán is csodákra képes Sandro Miller, akinek alkotásai a Műcsarnokban, a Budapest Fotó Fesztivál rendhagyó nyitótárlatán láthatók február 28-ától. Az ünnepélyes megnyitón Sandro Miller személyesen volt jelen.

   

  Sandro Miller: Malkovich Malkovich Malkovich – Tisztelet a kamera mestereinek c. kiállítása

  John Malkovch oldalán is csodákra képes Sandro Miller, akinek alkotásai a Műcsarnokban, a Budapest Fotó Fesztivál rendhagyó nyitótárlatán láthatók február 28-ától. Az ünnepélyes megnyitón Sandro Miller személyesen volt jelen.

   

 • Az Alfa is belépett új Stelvio modelljével a SUV-ok világába. Az olasz autógyártás szívében, a cég modenai műszaki központjában fejlesztették és a felújított Cassino-i üzemben születik. Az Alfa Romeo modellekre jellemző hamisítatlan, sportos formatervet kapott és dízelmotorja ellenére lenyűgöző vezetési élményt kínál.

  Alfa Romeo Stelvio8

  Az Alfa is belépett új Stelvio modelljével a SUV-ok világába. Az olasz autógyártás szívében, a cég modenai műszaki központjában fejlesztették és a felújított Cassino-i üzemben születik. Az Alfa Romeo modellekre jellemző hamisítatlan, sportos formatervet kapott és dízelmotorja ellenére lenyűgöző vezetési élményt kínál.

 • Itthon is bemutatkozott a Ford legkisebb SUV-modellje, az új EcoSport. A minden részletében megújult autó gyártása átkerült a Ford romániai üzemében, amit 200 millió eurós befektetéssel készítettek fel a gyártásra. Ezzel a minőség terén óriásit fejlődött az EcoSport, melyet már pár méter után pozitívan értékeltünk.

  Ford EcoSport6

  Itthon is bemutatkozott a Ford legkisebb SUV-modellje, az új EcoSport. A minden részletében megújult autó gyártása átkerült a Ford romániai üzemében, amit 200 millió eurós befektetéssel készítettek fel a gyártásra. Ezzel a minőség terén óriásit fejlődött az EcoSport, melyet már pár méter után pozitívan értékeltünk.

 • Az emberi test és a betegségek okainak ismerete is hozzájárulhat ahhoz, hogy változtatni tudjunk életmódunkon. Ehhez segít hozzá egy különleges kiállítás, a BODY-tárlat.

  BODY-tárlat4

  Az emberi test és a betegségek okainak ismerete is hozzájárulhat ahhoz, hogy változtatni tudjunk életmódunkon. Ehhez segít hozzá egy különleges kiállítás, a BODY-tárlat.

 • A 2018-as modellévre módosított dizájnt kapott a Grand Cherokee, ezzel együtt új felszereltség is színre lépett. Egy gyors teszt erejéig próbára tettük a legterepesebb verziót a Trailhawk személyében, amely minden bizonnyal a legjobb terepképességekkel rendelkezik a kategóriájában.

  Jeep Grand Cherokee Trailhawk

  A 2018-as modellévre módosított dizájnt kapott a Grand Cherokee, ezzel együtt új felszereltség is színre lépett. Egy gyors teszt erejéig próbára tettük a legterepesebb verziót a Trailhawk személyében, amely minden bizonnyal a legjobb terepképességekkel rendelkezik a kategóriájában.

 • A frankfurti autókiállításon 2017 szeptemberében leleplezett, már-már ikonikus modell, az új Dacia Duster rámenős külsővel és gyökeresen áttervezett belsővel érkezett meg hozzánk. Már az első üléspróba alkalmával jól érzékelhető a minőségi ugrás; az új vezetéstámogató rendszerek egy valódi SUV értékét mutatják.

  Dacia Duster

  A frankfurti autókiállításon 2017 szeptemberében leleplezett, már-már ikonikus modell, az új Dacia Duster rámenős külsővel és gyökeresen áttervezett belsővel érkezett meg hozzánk. Már az első üléspróba alkalmával jól érzékelhető a minőségi ugrás; az új vezetéstámogató rendszerek egy valódi SUV értékét mutatják.

 • Volkswagen Multivan Bulli

  2018. január 26. 9:00

  Mintegy 70 éve optimális társ a legkülönbözőbb napi tennivalókhoz és a szabadidős programokhoz. Sokoldalúság, minőség és részletekbe menő tökéletesség jellemzi. A 2015-ben hatodik generációjába lépett Multivant nagyvonalú helykínálat és rugalmas térkihasználás jellemzi, ami előnyt jelent minden munka vagy program megvalósításában. A fényűzés sem áll messze tőle, de a jubileumi modell inkább a dicső múltat idézi.

  bookmark
 • A legsötétebb óra

  2018. január 22. 12:39

  Anglia történelemformáló hónapja volt 1940 májusa, Winston Churchill főszereplésével. Ezt az időszakot idézi meg egy kiváló angol film, Gary Oldman főszereplésével.

   

   

   

   

  bookmark
 • Nissan X-Trail 2.0 dCi

  2018. január 19. 9:00

  Külső megjelenése maradt tipikusan nissanosan X-trail, itt-ott finomítottak rajzolatán, de igazából az autó elejét érte nagyobb, igencsak hangsúlyos megújulás.

   

  bookmark
 • Volkswagen Arteon

  2017. december 29. 10:00

  Igazi túrakocsival bővítette kínálatát a Volkswagen. A Passat fölé pozicionált modell az előző generációs Passat CC örökébe lép, csak igazi ötajtós gran turismo modellként, amely nemcsak lenyűgöző külsejével, hanem prémium kategóriába illő belső kialakításával is hódít.

  bookmark
 • Érsek M. Zoltán: Utazás a Mikuláshoz Lappföldre c. könyve

  2017. december 20. 12:54

  A legváltozatosabb műfajokban válogattunk köteteket felnőtteknek és gyerekeknek, ajándékba vagy magunknak. Olyanokat, melyeken lehet sírni és nevetni, szórakozni és tanulni – de legfőképp elgondolkodni.

  bookmark
 • Visszavonulás - a Rózsavölgyi Szalon kamaradarabja (2017)

  2017. december 15. 9:00

  A mindennapok drámáját emeli a dráma magaslataiba a Visszavonulás című kamaradarab, a Rózsavölgyi Szalon 2017. év végi bemutatója.

  bookmark
 • Kia Optima Sportswagon

  2017. december 8. 9:00

  A 2015-ös Genfi Autószalonon leleplezett Kia Sportspace tanulmányautó által ihletett Optima Sportswagon a Kia legelső próbálkozása a középkategóriás kombik népes szegmensében. Tesztautónk egyben a Kia legelső, hálózatról tölthető plug-in hibrid modellje.

  bookmark
 • Romsics Ignác Magyarország története c. könyv

  2017. december 1. 9:00

  A fiataloktól az idősekig bárki számára ajánlható Romsics Ignác Magyarország története című munkája, mely egyetlen kötetben vezeti el az olvasót a magyarság őstörténetétől a rendszerváltást követő évtizedekig.

  bookmark
 • Technogym 2

  2017. november 27. 10:00

  Minden foglalkozásnak megvannak a maga ”kockázati tényezői”, ahogy azt a jogász pályán lévők bizonyára érzékelik is. Sok az ülőmunka, rengeteg a stressz, nem mindig jut elég idő a kikapcsolódásra, lazításra, rengeteget dolgoznak. Pedig egy tanulmány kimutatta, hogy a mai kor betegségeinek igen magas százalékáért a mozgásszegény életmód, az ülés és a sok stressz a felelős. 

  bookmark
 • Land Rover Discovery

  2017. november 24. 9:00

  Kocka formáját, határozott éleit gömbölyded stílusra cserélte az új Discovery. Ami maradt, az a kikezdhetetlen terepjáró-képesség hozzá rendelt profi technikával, a belső térben pedig az abszolút kényelem és igényesség a fő szempont.

  bookmark
tovább
Az irányítópulton gyorsan elérhetőek az új funkciók Irányítópult

Az jogaszvilag.hu új funkciói itt elérhetőek az Ön számára, a megjelenéshez kérjük regisztráljon vagy jelentkezzen be!