Összefoglaló videó a IV. Wolters Kluwer Jogi Konferenciáról


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Trócsányi László igazságügyi miniszter előadásával vette kezdetét a IV. Wolters Kluwer Jogi Konferencia. A jogrendszer megújulása – A kodifikáció vívmányai címet viselő rendezvényen a miniszter a minisztérium kodifikációs munkáját és az új, nagy kódexek elkészítésének metódusát mutatta be.

IV. Wolters Kluwer Jogi Konferencia

A kétnapos szakmai program több előadás és szeminárium keretében biztosított hol áttekintést, hol a részletekben való elmélyülést és konzultációs lehetőséget annak érdekében, hogy Ön megismerhesse az új kódexek koncepcionális változásait, az új jogintézményeket, a megváltozott eljárásjogi folyamatokat és a jelentősebb jogszabály-módosításokat.

Tekintse meg összefoglaló videónkat, mely a májusban megtartott IV. Wolters Kluwer Jogi Konferencia hangulatát mutatja be.


Kapcsolódó cikkek

2023. április 18.

Innovatív, automatizáltan készült kivonatok a Jogtáron

A Jogtáron az anonimizált bírósági határozatok (bhgy) keresését és áttekintését mostantól automatizáltan készült kivonatok segítik, amelyek egy jövőbe mutató, innovatív technológiával készültek: az NLP (természetes nyelvi feldolgozás) és ML (gépi tanulás) módszerével kinyert, 4 leginkább jellemző mondatot mutatják meg az ítéletből.

2021. július 8.

Jogtár®-kisokos: a Döntvénykeresés új lehetőségei a Jogtáron

Az idei évben különösen nagy hangsúlyt fektetünk a döntvénykeresés fejlesztésére. Ennek részeként újabb funkciók érhetők el a Jogtáron: szövegkörnyezet mutatása a döntvénykereső találati listájában, valamint speciális szűkítési és listarendezési lehetőségek.