III. Wolters Kluwer Versenyjogi Konferencia – Ahol mindenki győztes


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén november 19-én a Wolters Kluwer Hungary Kft. a Magyar Versenyjogi Egyesülettel közösen immáron harmadik alkalommal rendezi meg versenyjogi tematikájú tanácskozását. A Hilton Budapest City Hotelbe ebben az évben is sok szeretettel várjuk a vállalati jogtanácsosokat, ügyvédeket, illetve a jogterülettel munkájuk során egyéb úton kapcsolatba kerülő szakembereket. Alapvető célunk, hogy a versenyjog helyi és globális körülményekre reagáló változó tendenciáját stabil, szakértői keretek közé fogjuk azért, hogy résztvevőink azonos esélyekkel felvértezve hagyhassák el a piac „rajtvonalát”. Ezt a felkészítést 2019-ben is…

Idén november 19-én a Wolters Kluwer Hungary Kft. a Magyar Versenyjogi Egyesülettel közösen immáron harmadik alkalommal rendezi meg versenyjogi tematikájú tanácskozását. A Hilton Budapest City Hotelbe ebben az évben is sok szeretettel várjuk a vállalati jogtanácsosokat, ügyvédeket, illetve a jogterülettel munkájuk során egyéb úton kapcsolatba kerülő szakembereket.

Alapvető célunk, hogy a versenyjog helyi és globális körülményekre reagáló változó tendenciáját stabil, szakértői keretek közé fogjuk azért, hogy résztvevőink azonos esélyekkel felvértezve hagyhassák el a piac „rajtvonalát”.

Ezt a felkészítést 2019-ben is önálló szakmai előadások lebonyolításával (többek között a GVH fúziós eljárásainak vizsgálata, valamint a versenyjogi kártérítési perek alakulása témakörben), továbbá a vélemények ütköztetésére kiváló színteret biztosító panelbeszélgetések keretében (melyeken középpontba kerülnek a versenyjog és a munkajog, illetve az iparpolitika kapcsolódási pontjai) valósítjuk meg.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy konferenciánk házigazdájaként a Magyar Versenyjogi Egyesület elnökét, dr. Hegymegi-Barakonyi Zoltán ügyvéd urat köszönthetjük.

A rendezvény előadói a teljesség igénye nélkül:

  • Kocsis Márton (Compliance Főjogtanácsos, MOL Nyrt.)
  • Berke Gyula (egyetemi docens, Pécsi Tudományegyetem, Állam-és Jogtudományi Kar)
  • Dudra Attila (versenytanács tag, Gazdasági Versenyhivatal)

Amennyiben további részletekre kíváncsi a szakmai programokat, előadókat, valamint a helyszínt illetően, kérjük, látogasson el a konferencia hivatalos weboldalára ide kattintva!

A kezdésig hátravan ugyan még bő egy hónap, de ahogy a versenyjogban is nagyon sok múlhat egy-egy jól időzített pillanaton, úgy igaz ez a rendezvényre történő regisztrációra is. Ha tétovázik, könnyen előfordulhat, hogy más ül majd az Ön helyén.

Kerülje el a kockázatot, s jelentkezzen most >>


Kapcsolódó cikkek

2022. május 19.

A szerkezetátalakítási terv bírósági jóváhagyásának feltételei

Korábban két cikkben is írtunk a szerkezetátalakításról, mint új jogintézményről. Az elsőben már érintőlegesen foglalkoztunk a szerkezetátalakítási terv bírósági jóváhagyásával, de érdemes kicsit részletesebben is megvizsgálni ennek feltételeit.