Mesterséges Intelligencia Koalíció – Egy együttműködés, amivel mindenki nyer


A Wolters Kluwer Hungary Kft. immár a Mesterséges Intelligencia Koalíció tagja.

A Wolters Kluwer Hungary Kft. csatlakozott a Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium kezdeményezésére létrejött Mesterséges Intelligencia (MI) Koalíció a hazai MI ökoszisztéma szakmai és konzultációs fóruma, amely a Digitális Jólét Program keretében végzi tevékenységét. A platform összeköti a mesterséges intelligenciával foglalkozó gazdasági, akadémiai és kormányzati szereplőket a magyar gazdaság és társadalom MI-forradalomra való felkészítése céljából.

A Wolters Kluwer Hungary Kft. egy globális cég nagy hagyományokra visszatekintő magyarországi leányvállalataként szakmai információt, szoftvermegoldásokat és szolgáltatásokat nyújt a jogi szakma valamennyi képviselője (Magyarország bíróságai, ügyészségei, központi közigazgatási szervek és önkormányzatok, ügyvédek, valamint jogtanácsosok), továbbá az adó és pénzügyi, könyvvizsgálati, valamint compliance szektorok számára. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsük a szakembereket szakmai és üzleti tevékenységük során az összetett problémák magabiztos megoldásában ebben a folyamatosan változó világban. Több mint 183 éves nemzetközi és 30 éves magyarországi örökségünk és portfóliónk ügyfelek ezreit szolgálja ki hazánkban és világszerte, beleértve a Fortune 500 vállalatok 93% -át.

Szakértői megoldásaink (jogtar.hu, praetor.hu, complist.hu) ötvözik a szakértelmet a fejlett technológiával és szolgáltatásokkal. Mindegyiket úgy terveztük, hogy napi rendszerességgel segítsék és támogassák ügyfeleink munkáját. Fő célunk, hogy elsőként megfelelő információkat nyújtsunk egy teljesen digitális környezetben, mely képessé teszi az ügyfeleket arra, hogy megalapozott döntéseket hozzanak és jelentős hatást gyakoroljanak akkor, amikor az számukra a legfontosabb. A szakértői megoldások fejlesztése stratégiánk fő hajtóereje, hisszük, hogy a mesterséges intelligencia (MI) hatékony eszköz, amely segít ügyfeleinknek adatvezérelt döntések meghozatalában.

A mesterséges intelligencia által támogatott szolgáltatásokkal dokumentum helyett válaszhoz vezetjük a jogi szakembereket: betekintést adunk egy ügyvédnek, hogy érdemes-e új üggyel foglalkozni, gyors hozzáférést biztosítunk a legjobban teljesítő, pernyertességet eredményező érvekhez, automatizáljuk a jogszabályváltozások követését, támogatjuk a szabályozási környezet változásának riportálását a kockázatokra való felkészülés, valamint azok kezelése érdekében.

Az MI Koalíció munkájában való részvétellel be kívánunk kapcsolódni a hazai vállalkozások versenyképességének erősítésébe az MI-t alkalmazó megoldásaink által. Úgy gondoljuk meglévő nemzetközi, egyetemi és piaci kapcsolatainkra építve, hogy szakértelmünk, tapasztalataink megosztásával értékes tagjai vagyunk a MI Koalíció több munkacsoportjának. Célunk a tagságon keresztül is azon dolgozni, hogy a magyar jogi, adózási és pénzügyi szektor megismerje a legfejlettebb technológiai megoldásokat, előrelépjünk a technológia elfogadásának elősegítése, a mesterséges intelligenciát alkalmazó megoldásokhoz fűződő félelmek eloszlatása területén. Ennek egyik lépéseként szeretnénk bevonni a célcsoportunkat az algoritmusok tanításába, és ezáltal a jövő jogi eszközeinek fejlesztésébe, és biztosak vagyunk abban, hogy az MI Koalíció közösségében hasonló küldetésű partnerekkel közösen dolgozhatunk ezen.

(Wolters Kluwer Hungary)


A Wolters Kluwerről 

 

A Wolters Kluwer (WKL) világszinten vezető szerepet tölt be az egészségügy, az adózás és pénzügy, a közigazgatás, a kockázatkezelés, valamint a jogi megfelelőségi és -szabályozási szektorban dolgozók számára nyújtott szakmai információk, szoftvermegoldások és szolgáltatások terén. Nap mint nap segítünk ügyfeleinknek a legfontosabb szakmai döntéseik meghozatalában azáltal, hogy olyan szakértői megoldásokat kínálunk számukra, melyek ötvözik a professzionális szakmai ismereteket a specifikus technológiával és szolgáltatásokkal. 

 

A Wolters Kluwer éves árbevétele 2021-ben 4,8 milliárd euró volt. A csoport több mint 180 országban rendelkezik ügyfelekkel, negyvennél is több országban van jelen, és mintegy 19 800 munkatársat foglalkoztat világszerte. A vállalat székhelye a hollandiai Alphen aan den Rijnben található. 

 

Ha többet szeretne megtudni cégünkről és az általunk kínált megoldásokról, látogasson el a www.wolterskluwer.com oldalra, valamint kövessen bennünket a Twitter, Facebook, LinkedIn vagy Youtube oldalunkon. 


Kapcsolódó cikkek

2022. augusztus 9.

Az Nmjtv. a bírósági gyakorlatban – Joghatósági kérdések

A Kúria joggyakorlat-elemző csoportot állított fel a nemzetközi magánjogi törvénnyel kapcsolatos bírói gyakorlat vizsgálatára. Cikkünk első részében a joghatósággal kapcsolatos megállapításokat vesszük górcső alá.