Együtt minden más


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szádoczki Zoltán egy nyaraláshoz keresett autós útitársakat – sikertelenül, ezért elhatározta, hogy barátaival létrehoz egy olyan internetes oldalt, ahol útitársakat lehet keresni nyaraláshoz. Így született meg az „egyuttoldalak” első tagja a www.nyaraljunkegyutt.hu. A jelenleg három oldalból álló portfóliójuk (nyaraljunkegyutt.hu, utazzunkegyutt.hu, mozogjunkegyutt.hu) még egy éve sem működik, de már több ezer regisztrált taggal büszkélkedhet. – Saját problémánk adta az ötletet ezen website-ok megalkotására. Autóval akartunk nyaralni menni olyan országokon keresztül, amelyekről úgy gondoltuk, biztonságosabbak, ha konvojban haladunk. Ehhez kerestünk jelentkezőket a…

Szádoczki Zoltán egy nyaraláshoz keresett autós útitársakat – sikertelenül, ezért elhatározta, hogy barátaival létrehoz egy olyan internetes oldalt, ahol útitársakat lehet keresni nyaraláshoz. Így született meg az „egyuttoldalak” első tagja a www.nyaraljunkegyutt.hu. A jelenleg három oldalból álló portfóliójuk (nyaraljunkegyutt.hu, utazzunkegyutt.hu, mozogjunkegyutt.hu) még egy éve sem működik, de már több ezer regisztrált taggal büszkélkedhet.

– Saját problémánk adta az ötletet ezen website-ok megalkotására. Autóval akartunk nyaralni menni olyan országokon keresztül, amelyekről úgy gondoltuk, biztonságosabbak, ha konvojban haladunk. Ehhez kerestünk jelentkezőket a világhálón, de hiába kutattunk hetekig, nem találtunk ezzel foglalkozó lapot, sem útitársakat. Barátaimmal (Nagy Orsolya, Kovács Kornél) leültünk és hobbiból elkészítettünk olyan oldalakat, amelyeken nyaraláshoz, utazáshoz, sportoláshoz és egyéb szabadidős tevékenységhez kereshetnek társat, társaságot a felhasználók – meséli a civilben üzleti tanácsadással foglalkozó Szádoczki Zoltán. – A mai világ amúgy sem kedvez a személyes kapcsolatoknak, rohanunk, még a családra sem jut elég időnk, elkopnak a régi barátságok. Jó esetben is a munkahelyen vagy otthon esténként az interneten keresztül tartjuk ismerőseinkkel a kapcsolatot. Mi pont a világhálót használjuk fel arra, hogy új kapcsolatokra tehessenek szert az érdeklődők, hogy barátokat szerezhessenek a közös érdeklődési kör, hobbi, beállítottság révén és ezután együtt (innen a brand neve) nyaralhatnak, utazhatnak, végezhetik szabadidős tevékenységeiket kedvükre, párban vagy társaságban. Mi a felületet biztosítjuk ahhoz, hogy ezek az emberek egymásra találjanak. Hangsúlyozom, nem hagyományos értelemben vett társkereső oldalakat üzemeltetünk. Nálunk nem az életük párját keresik az emberek, hanem társat, társaságot egy úticélhoz, kiránduláshoz, tánctanfolyamhoz, sportoláshoz vagy csak egy mozihoz.

Az utazzunkegyutt.hu egy telekocsirendszer, ahol fuvart kereshetünk, azaz stoppolás a világháló eszközeivel. Jelenleg több mint nyolcezer hazai és nemzetközi útvonal közül választhatunk. Utast és autóst segít találni, összehozni. Leginkább ingázók veszik igénybe és a fiatalabb korosztály. A nyaraljunkegyutt.hu útitársak, társaságok keresésére szakosodott a közös nyaralásokhoz. Úticélt és egyéb elvárásainkat megadva szinte biztosan találunk csatlakozni vágyókat. Több száz hirdetés található az oldalon dátum, úti cél és az utazás jellege szerint, a Polinéz szigetvilágtól kezdve a belföldi wellness hétvégéig széles a skála. A mozogjunkegyutt.hu-n a szabadidő aktív eltöltéséhez kereshetünk partner(eke)t. Legyen az bármilyen jellegű sport vagy kulturális program. Az extrém sportoktól kezdve a kirándulásokon és színházi előadásokon át egészen a horgászatig és a kártyapartiig tart azon tevékenység sora, amelyekhez már most is keresnek barátokat, társakat.

A három oldalon jelenleg 4200 regisztrált tag van, a látogatottsága mindháromnak megközelítőleg azonos, napi három-négyszáz. A honlap készítőit is meglepte ez a nagy érdeklődés Az átlag felhasználó 18 és 60 év közötti, a nemek aránya kb. kiegyenlített. A nyarajunkegyutt.hu érdeklődői teljesen vegyes korosztályúak, a mozogjunkegyutt.hu oldalon nagy számban képviseltetik magukat a nyugdíjasok és a középkorúak is. Az átjárás az oldalakon igen nagy: 25–35 százalék mindhárom oldalt igénybe veszi. A regisztrálás, hirdetés feladása ingyenes és csupán néhány percig tart. A hirdetésre az érdeklődők e-mailben jelentkeznek a feladónál. A kapcsolatfelvétel már a felhasználók dolga.

– Kapunk pozitív visszajelzéseket a felhasználóinktól egy-egy sikeres útitárskeresés és együtt eltöltött nyaralás után. Örömmel értesülünk a jól sikerült programokról és igazolva látjuk munkánk eredményét. Bízunk abban, hogy a létrejövő ismeretségek, barátságok hosszú életűek lesznek. A felhasználóink igényeinek igyekszünk megfelelni és úgy látjuk, ez eddig sikerült is. Ezért két hónapon belül egy újabb oldallal bővülünk majd, ez lesz a fotozzunkegyutt.hu és még jó néhány „együttötlet” van a tarsolyunkban.

Krausz Viktória


Kapcsolódó cikkek

2024. február 20.

Honda e:Ny1 – Stílus és dinamika

Az új Honda e:Ny1 a márka második tisztán elektromos üzemű járműve az európai piacon. Egy dinamikus, stílusos, rendkívül praktikus, kompakt szabadidő-autó, ami a fiatalabb vásárlóknak készül a 2021 óta piacon lévő, 3. generációs HR-V alapjaira építve.

2024. február 16.

Vészkorszakon innen és túl

Két-két, a maga nemében egyedülálló új játékfilm és könyv köti össze a múltat a jelennel.

2024. február 9.

Járványok világa

Hónapok óta erőteljes a Covid-, majd az influenzajárvány Magyarországon, de erről mintha nemigen akarnánk tudomást venni.