Életmód


2021. szeptember 17.

„ABBA-tár”-koncerttel tér vissza az ABBA

Két szám már meg is jelent az új albumról, májusban pedig minden eddiginél különlegesebb digitális koncerten lesz látható 40 év után a legendás zenekar.

Gorbacsov fogságban
2021. szeptember 3.

Gorbacsov fogságban

Néhány nap történéseit eleveníti fel Az elnök szabadsága című, feszültségekkel teli darab, mely a Rózsavölgyi Szalon legújabb magyarországi bemutatója.

Mi lesz az üzleti utazásokkal?
2021. augusztus 27. Koronavírus

Mi lesz az üzleti utazásokkal?

A járvány előtt még megszokott volt, hogy cégvezetők, menedzserek egyik napról a másikra repülőre ültek, és akár kontinenseket is átszelve utaztak azért, hogy kollégáikkal, partnereikkel találkozzanak. A pandémia azonban alapjaiban változtathatja meg a hozzáállást az üzleti utakhoz.

Klímaváltozás 2. – Vörös riasztás az emberiségnek!
2021. augusztus 20.

Klímaváltozás 2. – Vörös riasztás az emberiségnek!

Erdőtüzek, hőhullámok, szárazság, vízhiány, heves esőzések, áradások – a tudósok már kiabálnak: ha tovább pusztítjuk a természetet, visszafordíthatatlan változások teszik egyre lakhatatlanabbá a Földet. És már nem csak gyermekeink számára!

Klímaváltozás – Európa ázik és izzad
2021. augusztus 13.

Klímaváltozás – Európa ázik és izzad

Egyértelműen a globális felmelegedést okolják a szakemberek a 2021 júliusi nyugat-európai esőzések és a közép-európai tartós hőség kialakulása miatt.

Balatoni zöldregatta
2021. július 30.

Balatoni zöldregatta

Az elektromos hajók nagy augusztusi seregszemléje ráirányítja a figyelmet az egyre modernebb és nagyobb teljesítményű e-hajókra, melyeket több magyar gyártó is kínál.

2021. július 28.

Audi RS modellek Közúti RobannáS

Végtelen kalandban lehetett részünk, az Audi egy kaptafa alatt mutatta meg a média részére az összes galád teljesítményű RS modelljét, de közelebbről ismerkedhettünk a szintén nem gyenge e-tron GT modellel, amely egy jó kapocs a kétféle motorfajta közt, valamint engedve a napfény csábításának, egy kabrió S modell is a kezünk közé került.

Szabadtéri fesztiválok, játékok
2021. július 23.

Szabadtéri fesztiválok, játékok

Új és már jól ismert fesztiválok, színházi, zenei programok sora vár minket Magyarországon 2021-ben, egész nyáron – végre, újra! Csemegézünk az augusztusi, sőt szeptemberi kínálatból!