Életmód

Peugeot 5008 Allure 2.0 BlueHDi 150 – Olyan, mint az öcskös

Peugeot 5008 Allure 2.0 BlueHDi 150 – Olyan, mint az öcskös
Szerző: Buday Dénes
Dátum: 2018. július 27.
Címkék: , ,
Rovat:

Változatlan névvel, más szegmensben érkezett az új 5008, amely a hétszemélyes, nagy szabadidő-autók között mutatkozik be. Valóban, a modell minden porcikájában a tavaly az Év Autójának választott kis öccsére, a 3008-asra hasonlít. Egyetlen dolog, amiben kiérdemli a bátyus szót, az a hétszemélyes utastér.

Volvo XC40 D4 AWD – Gondtalan

Szerző: Buday Dénes
Dátum: 2018. július 13.
Címkék: ,
Rovat:

Töretlen népszerűséggel ömlesztik a piacra SUV-modelljeiket a gyártók, már-már azt gondolhatnánk, nincs rés, amit ne lehetne betömni egy-egy újabb modellel. A Volvo most az XC60-as és 90-es típusai mellé lefelé bővíti kínálatát és a 2018-as Év Autója cím elnyerése után szinte borítékolható lesz a piaci siker…

A pompázatos Plitvicei-tavak

Szerző: Falus Tamás
Dátum: 2018. július 5.
Rovat:

Sokak „bakancslistáján” szerepel Horvátország legnagyobb nemzeti parkja, a Plitvicei-tavak; szerencsére ez a vágyálom könnyen valóra válhat.

Rock, rock, rock

Szerző: Falus Tamás
Dátum: 2018. július 2.
Rovat:

Rocksuli címen mutatja be a Madách Színház Andrew Lloyd Webber legújabb musicaljét, melynek világpremierje (School of Rock) 2015 decemberében volt a New York-i Broadwayn. 

Kia Stinger GT 3.3 V6 T-GDI – Annyira, de annyira jó

Szerző: Buday Dénes
Dátum: 2018. június 28.
Rovat:

A tanulmányautótól a szériagyártásig vezető úton a Kia GT Concept nevet változtatott, ihletet merítve a 2014-es Detroiti Autószalonon bemutatott GT4 Stinger koncepcióból. A modell személyiségét tekintve hamisítatlan Gran Turismo, ugyanakkor a Stinger név sebességet és izgalmat ígér.

John Travolta: ügyvédből maffiafőnök

Szerző: Falus Tamás
Dátum: 2018. június 26.
Rovat:

Travolta örömmel bújt az ügyvéd szerepébe, a produkciót pedig annyira magáénak érezte, hogy a tíz epizódból ötnek ő maga volt a producere is. Látszott rajta, hogy lubickol a szerepében, azonosul a karakterrel.

Dacia Duster 1,5dCi – Az eminenciás

Szerző: Buday Dénes
Dátum: 2018. június 21.
Rovat:

Első pillantásra fel sem tűnik, de alapjaiban újították meg a Dustert. Nincs egy olyan idom sem rajta, amihez ne nyúltak volna a tervezők. Maradt a tipikus Duster-forma, de mégis egy új dizájn, rengeteg apró, modern újítással, mint például az L-alakú LED-es nappali menetfény, amely minden felszereltség alaprésze.