Életmód

Melyik éttermet válasszuk?
2023. november 3.

Melyik éttermet válasszuk?

A döntésben hasznos eligazítást nyújthatnak a különböző értékelések, kiérdemelt csillagok.

Magyarázat mindenre – egész Európának
2023. október 6.

Magyarázat mindenre – egész Európának

Napjaink fájdalmas magyar hétköznapi valóságáról, kettéosztott társadalmáról szól Reisz Gábor harmadik játékfilmje. Rendezője a nemzetközi elismerés után érdeklődve várja a hazai fogadtatást.

2023. október 2.

Autonóm járművek az utakon – tényleg csökkenni fog a balesetek száma?

A közúti balesetek több, mint 90 százalékát emberi hiba, mulasztás, valamint figyelmetlenség okozza és ez a szám jelentősen csökkenthető a vezetést támogató modern technológia alkalmazásával. Ilyen tartalmú mondattal gyakran találkozhatunk, de vajon alátámasztható ez a kijelentés kutatási eredményekkel is? Erre a kérdésre kínál választ egy idén szeptemberben megjelent és világszinten újdonságnak számító tanulmány, amely egy járműfejlesztő és egy biztosító együttműködésének eredménye. Erről a szakmai anyagról Nyalka Csaba, a DLA Piper Hungary szenior ügyvédje nyújt tájékoztatást.

Renoir – Az életöröm művésze
2023. szeptember 29.

Renoir – Az életöröm művésze

A francia festő műveit Magyarországon először láthatjuk átfogó, reprezentatív kiállításon, méghozzá világszínvonalú tárlaton.

Audi Q8 E-tron S line 55 quattro – Jövő-menő
2023. szeptember 27.

Audi Q8 E-tron S line 55 quattro – Jövő-menő

A sima e-tron névből Q8-ra avanzsálódott a megújult elektromos modell, amely így már név alapján is beférkőzött a hattagú Audi SUV-sorozat Q kínálatában. Lényeges változásokat nem a formavilágban, hanem a nagyobb akkumulátor-kapacitásban és a megnövelt teljesítményben kell keresni, no meg egy-két innovatív megoldásban.