Compliance by Design workshop: A megfelelés új dimenziója a digitális piacokon


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Versenyjogi Kutatóközpont szervezésében 2022. május 25-én szerdán, 14:30-kor megrendezésre kerül a “Compliance by Design: A megfelelés új dimenziója a digitális piacokon” workshop, ahol a szakma kiemelt szakértői beszélnek mesterséges intelligenciáról, digitális piacok szabályozásáról, a versenyjogi fogyasztóvédelem új irányairól az online piacokon és az alkalmazott viselkedéstudományok, különösen a felhasználói élménytervezés etikai/jogi vonatkozásairól.

A workshop hibrid formában kerül megrendezésre, a személyes résztvevők száma korlátozott. A részvétel regisztrációhoz kötött, regisztrálni a digitalis.piacok@versenyjog.hu e-mail címre küldött üzenettel lehet.

A részletes ismertető és előadói lista itt érhető el.


Kapcsolódó cikkek

2024. június 12.

Katonák is taníthatnak a közoktatásban

Szigorítanák az iskolai mobilhasználatot, könnyebb lenne örökbe fogadni a kórházban hagyott csecsemőket és októbertől Budapesten is az Országos Mentőszolgálat venné át a fővárosi ügyeleti ellátást – ezt emeli ki a hétfőn benyújtott, kedden elfogadott salátatörvény rendelkezéseiből a Telex.