Felfüggesztették a korábban Berki Krisztiánt, Galambos Lajost és Gáspár Győzőt is védő ügyvédet


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felfüggesztették a tevékenység gyakorlása alól azt az ügyvédet, akit azzal gyanúsítanak, hogy társaival több százmillió forintot csalt ki egy vállalkozótól – írta a Telex.

A Telex információja szerint Magyar Ügyvédi Kamara (MÜK) ügyvédkeresőjében az ügyvéd neve mellett – aki korábban Berki Krisztiánt, Galambos Lajost és Gáspár Győzőt is több ügyben képviselte – már az „inaktív” státusz szerepel.

Ez azt jelenti, hogy „nevezett 2021. július 8-tól 2022. január 8-ig fel van függesztve a tevékenység gyakorlása alól, azaz nem ügyvédkedhet” – tudta meg a Telex Tóth M. Gábortól, a budapesti kamara elnökétől.

Arról, hogy pontosan mi az oka a felfüggesztésnek, az elnök a kamara titoktartási kötelezettségére hivatkozva nem közölt részleteket – olvasható a cikkben.


Kapcsolódó cikkek

2021. február 16.

A NAV munkatársai őrizetbe vettek egy ügyvédet

Az ügyvéd Németországból behozott luxusautókkal üzletelt, azonban áfát nem fizetett utánuk. Kínálatában Porschék, BMW-k, Mercedesek és Ferrari is megfordultak. A NAV majd negyven autó adásvételét vizsgálja.