A jövő jogásza podcast: innovációs stratégia a jogi szektorban


Dr. Ungváry Botonddal beszélgetünk arról, hogy hogyan érdemes hozzákezdeni egy jogi innovációs projekthez, milyen kérdéseket kell tisztáznunk, milyen technológiák közül választhatunk és milyen új ismereteket és készségeket kell elsajátítanunk ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk digitalizálni és automatizálni.

Ha csak egy gondolatot visz el legújabb podcastunkból, akkor legyen ez: „Rossz rendezőként jár el az a vezető, aki innovációs stratégia nélkül vág bele valamilyen innovációba a saját jogi csapatában.”

Új epizódunkban a stratégia szerepén túl szó lesz még a könnyű és nehézsúlyú, valamint az AI alapú és AI free legaltech megoldásokról és az adatbázis minőségének szerepéről a hatékony digitalizációban.
Podcastunkat Spotifyon is meghallgathatja.

Ungváry Botonddal készített interjúnkat pedig itt olvashatja
Kapcsolódó cikkek

2024. május 14.

Digitalizáljunk, automatizáljunk! De mit és hogyan?

„Az informatika a jogász munkájának szinte egészét képes támogatni. Határt ennek leginkább csak a képzeletünk és tájékozottságunk szab.” Vallja Ungváry Botond kamarai jogtanácsos, legaltech szakértő, akivel az informatikai megoldások bevezetéséről, az új technológiákkal szembeni ellenérzésekről és a digitális önképzés fontosságáról beszélgettünk.