Zsubori Ervin cikkei


Zsubori Ervin  |  2016. augusztus 9. Cégvilág

Főleg a nagyobb cégek cafeteriáznak – infografika

A hazai vállalkozások több mint fele, a nagyobbaknak pedig bő kilenctizede kínál egy vagy több cafeteria-eszközt az alkalmazottainak. Az érintettek zöménél szinten maradt, vagy akár még bővült is az erre szolgáló keret az elmúlt egy évben. Az InfoTandem infografikája.

Zsubori Ervin  |  2016. május 5. Cégvilág

Mindenek felett állásbiztonság

A magyar munkavállalók mindenekelőtt és szinte egyöntetűen azt tartják legfontosabbnak, hogy holnap is meglegyen az állásuk. A karrier például nincs benne a top 3-ban. Az InfoTandem infografikája.

Zsubori Ervin  |  2015. március 23. Cégvilág

A feldolgozóipar adja a legtöbb munkát

A teljes munkaidőben dolgozók 66 százalékát a versenyszféra alkalmazta 2014-ben. A legtöbben a feldolgozóipar különféle alágazataiban kaptak munkát, míg a második legnagyobb foglalkoztató az egészségügy volt. Az InfoTandem heti infografikája.

Zsubori Ervin  |  2014. augusztus 12. Cégvilág

Belehúztak a munkaerő-kölcsönzők

A szereplők és a kölcsönbe adottak számát, illetve az elért bevételt tekintve is érdemben nőtt 2013-ban a hazai munkaerő-kölcsönzési szektor. A fő célpont a belföldi piac, s azon belül a feldolgozóipar. Az InfoTandem heti infografikája.

Zsubori Ervin  |  2014. július 7. Cégvilág

A nagy cégeknek előnyösebb az EU-tagság

A hazai cégvezetők között lényegesen többen érzékelik az uniós tagság előnyeit, mint ahányan hátrányokról számolnak be. Ez igaz a vállalkozások fejlődési lehetőségeit nézve, s még inkább a gazdaság egésze szempontjából. A legnagyobb fejlődési potenciált az agráriumban sejtik a menedzserek.

Zsubori Ervin  |  2014. június 18. Cégvilág

Cégvezetők: agrárfejlődést hozhat az EU-tagság

A hazai cégvezetők között lényegesen többen érzékelik az európai uniós tagság előnyeit, mint ahányan hátrányokról számolnak be. Ez igaz a vállalkozások fejlődési lehetőségeinek tekintetében, de még inkább a gazdaság egésze szempontjából. A legnagyobb fejlődési potenciált az agráriumban sejtik a menedzserek.

Zsubori Ervin  |  2014. május 23. Cégvilág

Több férfit ér munkabaleset

Munkavégzés közben valamivel többen szenvedtek balesetet 2013-ban, mint egy évvel azelőtt. Az érintettek között kétszer annyi a férfi, mint a nő. A kényszerpihenő legjellemzőbb hossza 7–13 nap. Az InfoTandem heti infografikája.