Bejegyzések digitális bíróság címkével

2019. április 17. Napi

Nemzeti exportcikk lehet a digitális bíróságból

Együttműködési megállapodást kötött 2019. április 17-én dr. Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, mely szerint a jövőben Magyarország bíróságai is bekapcsolódnak hazánk digitális exportjának fejlesztésébe.

Jogszabályfigyelő 2019 – 10. hét
2019. március 11. Szakma

Jogszabályfigyelő 2019 – 10. hét

Alábbi cikkünkben, tekintettel arra, hogy a 2019/33–37. számú Magyar Közlönyök újdonságai között szakmai közérdeklődésre számot tartó jogszabály nem jelent meg, a törvényjavaslatok és az Országos Bírósági Hivatal tájékoztatói közül válogattunk.

2018. november 23. Napi

Digitális Bíróság: akár 20 ezer oldal is elfér egy aktatáskában

A Digitális Bíróság fejlesztéseivel a magyar bírói szervezet csillaga a digitális égbolton is fényesen ragyoghat – mondta dr. Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke a Tatabányai Törvényszéken 2018. november 23-án. Hozzátette, a digitalizáció terén nagyon nagy a verseny, a bíróságok nem maradhatnak le. A digitális fejlődésen az ügyfelek bizalma is múlik – olvasható a birosag.hu-n.

2018. november 7. Napi

OBH: Újabb mérföldkőhöz érkezett a digitális bíróság

A Szekszárdi Törvényszék ad először otthont annak a „Digitális Nyílt Nap” road show-nak, amely az ország valamennyi törvényszékén bemutatja a bírósági szervezet legújabb projektjét és annak várható fejlesztéseit, eredményeit.