Bejegyzések Zala Megyei Főügyészség címkével

2020. február 10. Napi

Testi sértéssel vádolják az agresszív kutya gazdáját

Testi sértés miatt vádat emeltek egy zalaegerszegi kutyatulajdonos ellen, mert az állat a lakásból kiszabadulva megtámadott az utcán egy járókelőt és maradandó fogyatékosságot okozott – közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője.

2019. október 22. Napi

Menetrend szerinti busz sofőrjével szállíttatta a kokaint egy zalai férfi

Kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt letartóztattak egy zalai férfit, aki a Budapest és Zalaegerszeg között közlekedő menetrend szerinti buszjárat sofőrjével szállíttatta ismerősének a kokaint – közölte a Zala Megyei Főügyészség helyettes szóvivője kedden.

2019. április 23. Napi

Elzavarta otthonról kiskorú gyerekeit egy nagykanizsai férfi

Kiskorú veszélyeztetése miatt emeltek vádat egy négygyermekes nagykanizsai férfi ellen, aki éveken át szóban és tettleg is bántalmazta feleségét és közös gyerekeiket, kiskorú fiait több esetben is elkergette otthonról – közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője.

2019. január 22. Napi

Elhanyagolta fertőzött gyermekét a zalai pár

Kiskorú veszélyeztetése miatt emeltek vádat Zalában egy élettársai kapcsolatban élő pár ellen, mert éveken keresztül elhanyagolták gyermekük tőlük kapott szifiliszes fertőzésének kezelését, gyermekeiket pedig iskolába sem járatták – közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője kedden.

2019. január 3. Napi

Vádat emeltek egy késes támadó ellen

Szolgálaton kívüli országgyűlési őr terített földre és fegyverzett le egy késsel fenyegetőző férfit Zalaegerszegen tavaly szeptemberben. A támadó ellen vádat emeltek – közölte a Zala Megyei Főügyészség helyettes szóvivője csütörtökön.