II. CompLex Jogász Poker Open


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 27-én a tavaszi első verseny sikerén és azóta érkező sürgetéseken felbuzdulva ismét megrendezésre került kiadónk szervezésében az ország jogászainak szóló pókerverseny. A szabályok változatlanok, a helyszín változott – a patinás Klotild Palotában található Lido Casinóban rendeztük be a versenyt. A közel száz versenyző az ország minden tájáról érkezett, hogy megtöltse a 10 egyedi kivitelezésű asztalt és kezdetét vegye a verseny. Eredmény: 1. Kiss Gábor 2. Guba Dániel 3. Huszár Gábor Elek 4. Bede Hajnalka 5. Boros Gábor 6. Kondor…

November 27-én a tavaszi első verseny sikerén és azóta érkező sürgetéseken felbuzdulva ismét megrendezésre került kiadónk szervezésében az ország jogászainak szóló pókerverseny. A szabályok változatlanok, a helyszín változott – a patinás Klotild Palotában található Lido Casinóban rendeztük be a versenyt. A közel száz versenyző az ország minden tájáról érkezett, hogy megtöltse a 10 egyedi kivitelezésű asztalt és kezdetét vegye a verseny.

Eredmény:
1. Kiss Gábor
2. Guba Dániel
3. Huszár Gábor Elek
4. Bede Hajnalka
5. Boros Gábor
6. Kondor Bence
7. Békési Márton
8. Berki Balázs
9. Viola Szilvia
10. Vidákovics Béla

A verseny elején viszonylag gyorsan hagyták el a csatateret a játékosok, ők a büfé ingyenes étel- és italkínálatával vigasztalódhattak. Az este közepén kissé „feszesebb” lett a játék, bár találkozhattunk pókerrel az egyik asztalnál, színsorral a másik asztalnál, ami garantálta az izgalmakat a „final table”, azaz a döntő asztalig. Külön érdekességképp, aki a CompLex kiadó munkatársát ejtette ki a játékból, „fejpénzként” vásárlási utalvánnyal gazdagodott a dicsőségen kívül.

Aki eddig kiesett, az sem távozott üres kézzel, ugyanis minden nevező egy CompLexes ajándékcsomaggal lett gazdagabb, melyet csinos hosztesszünktől vehettek át távozó kollégáink.

Majd este 11 óra körül megalakult a döntő asztal, melyen két hölgyet és 8 urat köszönthettünk, akik mind magukénak tudhatták jutalmukat, egy ajándékcsomagot, melyhez mindenki a szakterületének megfelelő Meritumot választhatott.

Éjfél körül már csak ketten maradtak, hogy harcba szálljanak a fődíjért, egy értékes notebookért. Rövid csatában megszületett a II. CompLex Jogász Poker Open győztese, dr. Kiss Gábor ügyvédjelölt személyében.

 

Köszönet illeti a profi szervezésért és a mosolygós osztókért a Jolly Joker Fun Casino csapatát és reméljük a következő pókerversenyünkön is viszontláthatjuk a kollégákat a pókerasztalnál.


Kapcsolódó cikkek

2023. január 27.

Egy asztalnál Bálint Andrással és Jordán Tamással

Mintha együtt ülnénk a Rózsavölgyi Szalon kávéházi asztalánál a két színészóriással, úgy telik el másfél óra, ahogy hallgatjuk őket a mindennapokról, a művészetről – az életről.

2023. január 25.

Mit tehetünk, ha kikerül rólunk egy nem kívánt kép a netre?

A gyakorlatban még mindig kevesen tudják, milyen következményekkel jár másokról fotót készíteni vagy megosztani azt az interneten. Általános vélemény, hogy a saját magunk által készített fotóval azt csinálunk, amit akarunk. Ez azonban nem is lehetne messzebb az igazságtól – mondja a szakértő, aki szerint a felnőtteket és a gyerekeket egyaránt edukálni szükséges a fényképekhez fűződő jogaikról és kötelességeikről.