II. CompLex Jogász Poker Open


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 27-én a tavaszi első verseny sikerén és azóta érkező sürgetéseken felbuzdulva ismét megrendezésre került kiadónk szervezésében az ország jogászainak szóló pókerverseny. A szabályok változatlanok, a helyszín változott – a patinás Klotild Palotában található Lido Casinóban rendeztük be a versenyt. A közel száz versenyző az ország minden tájáról érkezett, hogy megtöltse a 10 egyedi kivitelezésű asztalt és kezdetét vegye a verseny. Eredmény: 1. Kiss Gábor 2. Guba Dániel 3. Huszár Gábor Elek 4. Bede Hajnalka 5. Boros Gábor 6. Kondor…

November 27-én a tavaszi első verseny sikerén és azóta érkező sürgetéseken felbuzdulva ismét megrendezésre került kiadónk szervezésében az ország jogászainak szóló pókerverseny. A szabályok változatlanok, a helyszín változott – a patinás Klotild Palotában található Lido Casinóban rendeztük be a versenyt. A közel száz versenyző az ország minden tájáról érkezett, hogy megtöltse a 10 egyedi kivitelezésű asztalt és kezdetét vegye a verseny.

Eredmény:
1. Kiss Gábor
2. Guba Dániel
3. Huszár Gábor Elek
4. Bede Hajnalka
5. Boros Gábor
6. Kondor Bence
7. Békési Márton
8. Berki Balázs
9. Viola Szilvia
10. Vidákovics Béla

A verseny elején viszonylag gyorsan hagyták el a csatateret a játékosok, ők a büfé ingyenes étel- és italkínálatával vigasztalódhattak. Az este közepén kissé „feszesebb” lett a játék, bár találkozhattunk pókerrel az egyik asztalnál, színsorral a másik asztalnál, ami garantálta az izgalmakat a „final table”, azaz a döntő asztalig. Külön érdekességképp, aki a CompLex kiadó munkatársát ejtette ki a játékból, „fejpénzként” vásárlási utalvánnyal gazdagodott a dicsőségen kívül.

Aki eddig kiesett, az sem távozott üres kézzel, ugyanis minden nevező egy CompLexes ajándékcsomaggal lett gazdagabb, melyet csinos hosztesszünktől vehettek át távozó kollégáink.

Majd este 11 óra körül megalakult a döntő asztal, melyen két hölgyet és 8 urat köszönthettünk, akik mind magukénak tudhatták jutalmukat, egy ajándékcsomagot, melyhez mindenki a szakterületének megfelelő Meritumot választhatott.

Éjfél körül már csak ketten maradtak, hogy harcba szálljanak a fődíjért, egy értékes notebookért. Rövid csatában megszületett a II. CompLex Jogász Poker Open győztese, dr. Kiss Gábor ügyvédjelölt személyében.

 

Köszönet illeti a profi szervezésért és a mosolygós osztókért a Jolly Joker Fun Casino csapatát és reméljük a következő pókerversenyünkön is viszontláthatjuk a kollégákat a pókerasztalnál.


Kapcsolódó cikkek

2024. február 20.

Honda e:Ny1 – Stílus és dinamika

Az új Honda e:Ny1 a márka második tisztán elektromos üzemű járműve az európai piacon. Egy dinamikus, stílusos, rendkívül praktikus, kompakt szabadidő-autó, ami a fiatalabb vásárlóknak készül a 2021 óta piacon lévő, 3. generációs HR-V alapjaira építve.

2024. február 16.

Vészkorszakon innen és túl

Két-két, a maga nemében egyedülálló új játékfilm és könyv köti össze a múltat a jelennel.