Ügyvédbál a Hiltonban


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2010. február 27-én tartotta a Budapesti Ügyvédi Kamara évente megrendezésre kerülő – idén a 2010-es kamarai tisztségviselők választásával egybekötött – estélyét, amelynek a budavári Hilton Hotel adott otthont. A kamarai bankett főtámogatója az ügyvédeket évek óta kiemelt üzleti partnerként kezelő Volksbank, szakmai támogatója a CompLex Kiadó volt. Az elegáns bálteremben a vacsorát Tóth Bori divattervező ruhakollekciójának bemutatója követte, majd az estély fénypontjaként került sor a több mint húsz értékes nyereményt felsorakoztató tombola nyerteseinek kihúzására, akik többek közt CompLex Ügyvédi kiegészítést…

2010. február 27-én tartotta a Budapesti Ügyvédi Kamara évente megrendezésre kerülő – idén a 2010-es kamarai tisztségviselők választásával egybekötött – estélyét, amelynek a budavári Hilton Hotel adott otthont.

A kamarai bankett főtámogatója az ügyvédeket évek óta kiemelt üzleti partnerként kezelő Volksbank, szakmai támogatója a CompLex Kiadó volt.

Az elegáns bálteremben a vacsorát Tóth Bori divattervező ruhakollekciójának bemutatója követte, majd az estély fénypontjaként került sor a több mint húsz értékes nyereményt felsorakoztató tombola nyerteseinek kihúzására, akik többek közt CompLex Ügyvédi kiegészítést és Ügyvédreggeli bérletet nyertek. A tombola teljes bevételét a haiti földrengés károsultjai kapták.

A sok színvonalas program mellett az est folyamán jutott idő a táncolásra is, a zenekar hajnalig szórakoztatta az estély résztvevőit.


Kapcsolódó cikkek

2023. január 27.

Egy asztalnál Bálint Andrással és Jordán Tamással

Mintha együtt ülnénk a Rózsavölgyi Szalon kávéházi asztalánál a két színészóriással, úgy telik el másfél óra, ahogy hallgatjuk őket a mindennapokról, a művészetről – az életről.

2023. január 25.

Mit tehetünk, ha kikerül rólunk egy nem kívánt kép a netre?

A gyakorlatban még mindig kevesen tudják, milyen következményekkel jár másokról fotót készíteni vagy megosztani azt az interneten. Általános vélemény, hogy a saját magunk által készített fotóval azt csinálunk, amit akarunk. Ez azonban nem is lehetne messzebb az igazságtól – mondja a szakértő, aki szerint a felnőtteket és a gyerekeket egyaránt edukálni szükséges a fényképekhez fűződő jogaikról és kötelességeikről.