Ügyvédbál a Hiltonban


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2010. február 27-én tartotta a Budapesti Ügyvédi Kamara évente megrendezésre kerülő – idén a 2010-es kamarai tisztségviselők választásával egybekötött – estélyét, amelynek a budavári Hilton Hotel adott otthont. A kamarai bankett főtámogatója az ügyvédeket évek óta kiemelt üzleti partnerként kezelő Volksbank, szakmai támogatója a CompLex Kiadó volt. Az elegáns bálteremben a vacsorát Tóth Bori divattervező ruhakollekciójának bemutatója követte, majd az estély fénypontjaként került sor a több mint húsz értékes nyereményt felsorakoztató tombola nyerteseinek kihúzására, akik többek közt CompLex Ügyvédi kiegészítést…

2010. február 27-én tartotta a Budapesti Ügyvédi Kamara évente megrendezésre kerülő – idén a 2010-es kamarai tisztségviselők választásával egybekötött – estélyét, amelynek a budavári Hilton Hotel adott otthont.

A kamarai bankett főtámogatója az ügyvédeket évek óta kiemelt üzleti partnerként kezelő Volksbank, szakmai támogatója a CompLex Kiadó volt.

Az elegáns bálteremben a vacsorát Tóth Bori divattervező ruhakollekciójának bemutatója követte, majd az estély fénypontjaként került sor a több mint húsz értékes nyereményt felsorakoztató tombola nyerteseinek kihúzására, akik többek közt CompLex Ügyvédi kiegészítést és Ügyvédreggeli bérletet nyertek. A tombola teljes bevételét a haiti földrengés károsultjai kapták.

A sok színvonalas program mellett az est folyamán jutott idő a táncolásra is, a zenekar hajnalig szórakoztatta az estély résztvevőit.


Kapcsolódó cikkek

2024. május 28.

Nem csak a húszéveseké az online világ

Növekvő ütemben terjed az internethasználat az idősebbek körében, bár a szépkorúak továbbra is lemaradásban vannak a fiatalabbakhoz képest. Egyebek közt ezt állapította meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss felmérése, amely az életkoron túl a nem, az iskolázottság, valamint a munkavégzési és a háztartásbeli körülmények internethasználatra gyakorolt hatását is vizsgálta.

2024. május 17.

A műholdas távközlés szerepe óriási mértékben nőtt

A legújabb űrtávközlési technológiák, a műholdas szolgáltatások és az űrkutatás álltak az idei Távközlés Világnapjához kapcsolódó konferencia fókuszában. A győri Széchenyi István Egyetem (SZE) eseményén kiosztották a Dr. Magyari Endre-díjakat is, amit idén Dr. Gschwindt András és Petres István hírközlési szakemberek vehettek át. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az esemény kiemelt támogatója.