Ügyészségi és bírósági épület átadása Gödöllőn


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A járásbíróság megújult épületében kép- és hangrögzítésre, vagyis távmeghallgatás tartására alkalmas tárgyalóterem is rendelkezésre áll. A 15 irodát és kiszolgáló helyiségeket tartalmazó új ügyészségi épületszárnyban a dolgozószobák fűtését-hűtését hőszivattyús rendszerrel biztosítják.

Az új épületegyüttes Gödöllő, Dózsa György út 19. szám alatt várja az ügyfeleket október eleje óta. A Gödöllői Járásbíróság illetékességi területe Aszód, Bag, Csömör, Dány, Domony, Erdőkertes, Galgahévíz, Galgamácsa, Gödöllő, Hévízgyörk, Iklad, Isaszeg, Kartal, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa, Pécel, Szada, Tura, Valkó, Vácegres, Vácszentlászló, Veresegyház, Verseg és Zsámbok településekre terjed ki.

Az új épületben összesen 10 tárgyalóterem, modern ügyfélközpont, könyvtár, kezelőirodák, bírói és igazságügyi alkalmazotti dolgozószobák és irattárak kerültek kialakításra.  A járásbíróság megújult épületében kép- és hangrögzítésre, vagyis távmeghallgatás tartására alkalmas tárgyalóterem is rendelkezésre áll.

A 15 irodát és kiszolgáló helyiségeket tartalmazó új ügyészségi épületszárnyban a dolgozószobák fűtését-hűtését hőszivattyús rendszerrel biztosítják. Az ünnepélyes átadóról és épületbejárásról további részletek ITT.

Forrás: birosag.hu


Kapcsolódó cikkek

2024. július 16.

Euronews: Párhuzamos EU-elnökséget hirdettek a civilek

Az ősszel a hazai civil szervezetek hét konferenciát rendeznek majd, többek között az erdők helyzetéről, egy akkumulátorstratégia kidolgozásáról és a romák integrációjáról – írja az Euronews.