Új Családi Kisokost tett közzé a Miskolci Törvényszék

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az új bővített kiadványból mindent megtudhatnak a családok számára hozzáférhető támogatásokról.

A törvényszék Megtartó Programjának keretében márciusban mutatta be a „Családi kisokos 2019.” című füzetet, mely a családok által igénybe vehető támogatások és egyéb kedvezmények lehetőségeiről ad tematizált tájékoztatást.

A mintegy 60 oldalas kézikönyv felöleli a családokat érintő kedvezmények teljes rendszerét, a gyermekek után járó szabadságtól kezdve, a legfontosabb családtámogatási kedvezményeken át, az iskoláztatási támogatásokig.

A családok által elérhető támogatások körének bővülése miatt, a törvényszék a Kisokos tartalmát az újabb juttatásokra vonatkozó szabályokkal is kiegészítette, így frissítve annak tartalmát.

A Miskolci Törvényszék a Családi Kisokost a saját weboldalán közzétette, a kézikönyv tehát az ország valamennyi bírósági dolgozója és ügyfele számára elérhetővé vált, naprakész segítséget nyújtva az érintetteknek a támogatások teljes palettájáról.

(birosag.hu)

Kapcsolódó cikkek: