XVI. Magyar Munkajogi Konferencia – Dinamikus tradíció


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Dunakanyar kétségtelenül hazánk egyik leginkább magával ragadó természeti kincse. Nem véletlen, hogy a Wolters Kluwer Hungary Kft. e régió szívében szervezi meg immár 16. alkalommal rendezvényei ékkövét, a Magyar Munkajogi Konferenciát 2019. október 8. és 10. között. A munkajogászok és az emberierőforrás-gazdálkodással foglalkozó szakemberek legnagyobb múltra visszatekintő seregszemléjén minden esztendőben közel háromszázan képviseltetik magukat a tapasztaltabb és az ifjú generáció tagjai. Büszkeséggel tölt el minket, hogy vendégeink rendszerint értékes szakmai tapasztalatokkal, valamint maradandó közösségi élményekkel gazdagodva hagyják el a…

A Dunakanyar kétségtelenül hazánk egyik leginkább magával ragadó természeti kincse. Nem véletlen, hogy a Wolters Kluwer Hungary Kft. e régió szívében szervezi meg immár 16. alkalommal rendezvényei ékkövét, a Magyar Munkajogi Konferenciát 2019. október 8. és 10. között.

A munkajogászok és az emberierőforrás-gazdálkodással foglalkozó szakemberek legnagyobb múltra visszatekintő seregszemléjén minden esztendőben közel háromszázan képviseltetik magukat a tapasztaltabb és az ifjú generáció tagjai.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy vendégeink rendszerint értékes szakmai tapasztalatokkal, valamint maradandó közösségi élményekkel gazdagodva hagyják el a helyszínt biztosító Thermal Hotel Visegrádot:

  • „Az előadások szakmai színvonala, az előadók magas tudása, a kiváló szervezőmunka, az elhelyezés, ellátás minősége hozta a sok éve megszokott nagyszerű formát. Csak így tovább, sok sikert kívánok! A 15 alkalomból szerintem 10-11-en részt vettem, remélem, lesz még rá módom!”
  • „Először vettem részt a konferencián és nagyon jól éreztem magam. Jó volt a szervezés, nagyon jók voltak az előadások és a kísérő programok is. Remélem, jövőre is lesz lehetőségem részt venni a rendezvényen.”
  • „Színvonalas rendezvény, egyedülálló a műfajban.”

A résztvevők idén is érdekfeszítő plenáris előadásokon, továbbá a mélyebb műhelymunkának teret engedő szemináriumokon (többek között kerekasztal-beszélgetésen, illetve munkaügyi bírósági ítéletekhez kapcsolódó pódiumvitán) vehetnek részt. Kiemelt érdeklődésre számot tartó előadásaink a teljesség igénye nélkül:

  • A kollektív szerződés mint általános szerződési feltételProf. Dr. Kiss György (az MTA levelező tagja)
  • A munkáltatói utasítás – jog vagy kötelesség? – Dr. Nádas György (ügyvéd, egyetemi docens, Debreceni Egyetem)
  • A „pszichoterror” és következményei a munkahelyen – Dr. Dudás Katalin (ügyvéd, dr. Dudás Katalin Ügyvédi Iroda)

A napközben szerzett tudományos impulzusokra oldott hangulatú esti programokon (Munkajog a szaunában, kötetlen beszélgetés közepette elköltött finom vacsorák, valamint szórakozás a PartYssimo együttes zenéjére) tehetik fel a koronát a jelenlévők.

Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét színvonalas konferenciakötetben lesz olvasható az előadások szerkesztett, az adott témát bővebben tárgyaló változata.

Bővebb információkért kérjük, látogasson el a rendezvény hivatalos weboldalára:

www.munkajogikonferencia.hu

A kezdésig egy hónap ugyan hátravan, a szálloda azonban már szinte teljesen megtelt.

Éljen a „szinte” kifejezés adta lehetőséggel, s foglalja le az utolsó szabad helyeket ide kattintva!

VisegRád vár!


Kapcsolódó cikkek

2024. május 28.

OBH-elnökhelyettes: kiváló munkát végeztek a debreceni bíróságok

A debreceni bíróságok kiváló munkát végeztek 2023-ban, a Debreceni Ítélőtábla és a Debreceni Törvényszék tevékenységét az időszerűség, a szakmaiság, a kiegyensúlyozott ítélkezés jellemezte – jelentette ki az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnökhelyettese kedden a városban.