Nők külföldi futtatása a vád

Szerző: Jogászvilág.hu
Dátum: 2018. július 18.
Címkék: , ,
Rovat:

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nők futtatása miatt emelt vádat a Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség egy férfi ellen, aki 2011-2012-ben négy magyar nőt közvetített ki külföldre, hogy rendszeres haszonra tegyen szert – közölte a fővárosi főügyész.

Ibolya Tibor a közleményben azt írta, a vádlott a nőket több napra közvetítette ki a külföldi ügyfelekhez, többek között Londonba, Marokkóba és a Seychelles-szigetekre.

A vádirat szerint a nőknek a megrendelő férfi előtti megjelenésért, “rendelkezésre állásért” és a férfiak szórakoztatásáért is fizettek, ha pedig a megrendelő kiválasztott egy nőt, és tőle szexuális szolgáltatást is kért, akkor az alapösszegen túl külön díjat kellett fizetnie.

A nők fejenként akár napi ötszáz eurót is kerestek, amelynek jellemzően a húsz-harminc százalékát a vádlottnak adták – tette hozzá.

Az ügyészség a férfit négy rendbeli üzletszerűen elkövetett kerítés bűntettével vádolja. Az eljárást a Pesti Központi Kerületi Bíróság folytatja – olvasható a közleményben.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek:


Indul a Munkaszüret!
2020. április 9.

Indul a Munkaszüret!

Munkaszüret néven indít mezőgazdasági álláslehetőségeket kínáló internetes oldalt az Agrárminisztérium.

Zavartalanul működik a Kúria
2020. április 9.

Zavartalanul működik a Kúria

A Kúria a járványügyi veszélyhelyzet idején is magas szakmai színvonalon látja el az Alaptörvényben és a jogszabályok által előírt ítélkezési és jogegységesítési feladatait.