A jövő jogásza podcast: vállalati megfelelés a digitális gazdaságban


Az adásban szó lesz új szerepkörökről, mint a legal engineer illetve egy új megközelítésről, a computational thinkingről. Szakértőink emellett bemutatnak projektmenedzsment és speciálisan compliance legaltech eszközöket is.

dr. Megyeri Andrea innovációs és tartalomfejlesztési igazgató vendége dr. Dunai Ádám ügyvéd (OPL gunnercooke) és dr. Tóth Péter ügyvéd, legal engineer volt. Beszélgettek arról, hogy milyen új feladatok jelennek meg a jogtanácsosok munkájában, és milyen új szemlélet szükséges ahhoz, hogy a mai digitális gazdaság sokdimenziós, sokszor határokon átnyúló compliance kérdéseire megfelelően tudjanak reagálni.
Podcastunkat Spotifyon is meghallgathatja.

Hirdetés 

Jogszabályi megfelelés hatékony biztosítása minimális adminisztrációval?  A Complist szoftverrel ez megoldható. Egyetlen platform, áttekinthető felület, felhasználói igényekre szabott funkciók, kényelmi szolgáltatások biztosítják mindezt.  Milyen előnyei származhatnak szervezetének a Complist használatából? Kérjen online bemutatót és megmutatjuk! >> 


  


Kapcsolódó cikkek

2024. május 30.

A jövő jogásza podcast: innovációs stratégia a jogi szektorban

Dr. Ungváry Botonddal beszélgetünk arról, hogy hogyan érdemes hozzákezdeni egy jogi innovációs projekthez, milyen kérdéseket kell tisztáznunk, milyen technológiák közül választhatunk és milyen új ismereteket és készségeket kell elsajátítanunk ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk digitalizálni és automatizálni.
2024. április 15.

A jövő jogásza podcast: projektmenedzsment a jogi szektorban

Podcastunkban Dr. Megyeri Andrea beszélget Dr. Höflinger Hajnalka projektmenedzserrel és Dr. Szabó Orsolya legaltech tanácsadóval. Betekintést nyújtanak a projektmenedzsment elméletébe és gyakorlati eszköztárába, a jogi szektorban futó projektek sikeres irányításához és a csapat hatékony vezetéséhez szükséges kompetenciák világába.