Ismét Arsboni Legal Fest – Találkozz velünk!


Jövő héten kezdődik az őszi Legal Fest, ahol élő és online eseményekkel várják a joghallgatókat és végzett jogászokat.

Ha november, akkor immár hagyományosan Arsboni Legal Fest, ahol szakmai előadások, workshopok, karrierrel kapcsolatos információk és lehetőségek várják az érdeklődőket – most újra részben személyesen, részben pedig online november 9-11. között.

A Wolters Kluwer Hungary idén is részt vesz az eseményen, ahol az alábbi két előadást is meg lehet hallgatni az előzetes regisztrációt követően.

#FRL – új Future Ready felmérés a Wolters Kluwer-től

A globális járvány felgyorsította az ügyvédi szakma folyamatos átalakulását, a megfigyelhető trendek és átalakuló prioritások új alapokra helyezték a jogi szakmát az elmúlt egy évben.

Ez volt a Wolters Kluwer 2021-es Future Ready Lawyer: Moving Beyond the Pandemic című jelentésének legfőbb megállapítása. De vajon milyen részletes eredmények születtek, hogyan állt össze a komplex kép egységes egésszé?

Erről fog dr. Megyeri Andrea, a Wolters Kluwer Hungary Innovációs és tartalomfejlesztési igazgatója beszélni a webináriumon.

Ha téged is érdekel, hogyan alakította át a világjárvány a jogi piacot, akkor regisztrálj itt az előadásra.

Időpont: November 10. Szerda, 15:00-16:00

Helyszín: Zoom (online)

Döntvények és mesterséges intelligencia

A digitalizáció a jogi szektort sem kerülte el, egyre több szoftveres megoldás segíti már a jogászok napi munkáját. De vajon hogyan segít a mesterséges intelligencia a jogi dokumentumok feldolgozásában?

És milyen előny származik abból, ha a gép (is) olvas helyettünk? Többek között ezekre a kérdésekre is választ ad a Wolters Kluwer Hungary és a Montana Tudásmenedzsment közös fejlesztése.

Dr. Megyeri Andrea, Nagy Dániel (Head of Product Development, MONTANA Tudásmenedzsment) és dr. Orosz Tamás (Software Engineer, MONTANA Tudásmenedzsment) nemcsak bemutatják majd a szoftvert, hanem valamennyi felmerülő kérdésre is válaszolnak majd.

Ha szívesen meghallgatnád a beszélgetést, vagy feltennéd a kérdéseidet, akkor regisztrálj itt az előadásra.

Időpont: November 11. Csütörtök, 15:00-16:00

Helyszín: Zoom (online)


Kapcsolódó cikkek

2022. május 12.

Perbeszédverseny a Kúrián

2022. május 7-8-án a Kúria adott otthont a 2022. évi Közép- és Kelet-Európai Perbeszédversenynek. A magyar legfelsőbb bírói fórum tárgyalótermeiben a próbatétel előfordulói zajlottak.