Mobilon is követhető az ÜgyvédVilág


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ÜgyvédVilág magazin mellett honlapunk összes írását olvashatja megújult alkalmazásunk segítségével iPadan és iPhone-on egyaránt.


Az ÜgyvédVilág digitális magazin iPad applikáció a régi formájában megszűnt. A havonta nyomtatásban is megjelenő cikkek helyett ezentúl a mind formailag, mind tartalmilag szintén új köntösben jelentkező ugyvedvilag.hu honlap cikkeit olvashatja az alkalmazásban, most már iPhone készüléken is. A kezdőlapon minden kategóriából a legújabb hír tekinthető meg, de böngészhet a rovatokban is: Napirend, Praxis, Életmód, Szakma, Innováció, Konferenciák, Publikációk és Jogszabályfigyelő témákban találhatóak meg mindig friss cikkeink.

Az applikáció alapvetően megváltozott, tartalmában és formájában egyaránt:

  • Az ugyvedvilag.hu összes cikke olvashatóvá vált
  • iPad- és iPhone-optimalizált az új megjelenés
  • Éjszakai mód is választható
  • lehetőség van a hírek küldésére levélben vagy megosztására a Facebook-on.

Az új alkalmazás itt érhető el.

Kellemes és hasznos olvasást kíván a CompLex Kiadó Online szerkesztősége!


Kapcsolódó cikkek

2024. június 13.

Megfelel a Microsoft 365 a GDPR előírásainak?

Az európai adatvédelmi biztos szerint felmerülhetnek aggályok a GDPR és az uniós adatvédelmi előírások kapcsán a Microsoft 365 szoftver használatával összefüggésben.

2024. június 12.

Tavaly is aktív volt a GVH

Mint minden évben, idén is közzétette a Gazdasági Versenyhivatal az előző évi tevékenységről szóló beszámolóját. Az Országgyűlés részére készített jelentésben a GVH részletesen beszámol a hatóság 2023-as tevékenységéről: az indított és lezárult versenyhatósági eljárásokról, a lefolytatott átfogó ágazati vizsgálatokról, illetve a kiszabott bírságok alakulásáról. A beszámoló alapján a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners szakértője bemutatja a hatóság versenyfelügyelet terén végzett tevékenységét, különös hangsúlyt fektetve a vállalkozások számára orientáló információkra.