Bejegyzések lőfegyverrel való visszaélés címkével

2020. július 28. Napi

Profi betörőpáros ellen emeltek vádat

Vádat emeltek két betörő ellen, akik mintegy százmillió forint értékű zsákmányra tettek szert Budapesten és Somogy megyében – tájékoztatott a Somogy Megyei Főügyészség.

2020. február 12. Napi

Véletlenül bukott le 16 kiló kábítószerrel

A Pest Megyei Főügyészség indítványozta egy külföldi állampolgárságú férfi letartóztatását, akinek fóti otthonában jelentős mennyiségű kábítószert és lőfegyvert foglaltak le.

2019. november 4. Napi

Rosszul sült el a célba lövés, vádat emeltek

Vádat emeltek egy zalaegerszegi férfi ellen, miután 14 éves gyermeke – könnyebb sérülést szenvedve – véletlenül állon lőtte magát a férfi engedély nélkül tartott légpuskájával – közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője.

2019. október 31. Napi

Fegyházbüntetésre ítélték a benzinkútrablót

Nem jogerősen hét év nyolc hónap fegyházbüntetésre ítélte a Nyírbátori Járásbíróság azt a férfit, aki januárban fegyverrel kirabolt egy benzinkutat a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Máriapócs közelében.

2019. április 18. Napi

Felfüggesztett büntetést kapott az orvvadász

A Tapolcai Járásbíróság 2019. április 17-én kihirdetett ítéletével lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés, valamint orvvadászat bűntettében mondta ki bűnösnek a vádlottat, és ezért őt két év – végrehajtásában négy évre felfüggesztett – börtönbüntetésre ítélte.

2019. január 7. Napi

Életfogytiglant kaphat a bujkáló gyilkos

Vádat emeltek egy százhalombattai férfi ellen, aki minősített emberölés miatt korábban kiszabott fegyházbüntetése elől menekülve álnéven, hamis okmányokkal bujkálva kábítószer-termesztésből és -kereskedelemből élt – tájékoztatott a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.