Bejegyzések vádemelés címkével

2024. február 5. Napi

Ügyfelét megkárosító ügyvéd ellen emeltek vádat Zalában

Ügyvédi visszaélés és közokirat-hamisítás miatt emelt vádat a Zalaegerszegi Járási Ügyészség egy zalai ügyvéd ellen, aki bírói végzést hamisítva csalt ki pénzt ügyfelétől – közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője hétfőn.

2023. szeptember 15. Napi

Vádat emeltek Joe Biden elnök fia ellen

Vádat emelt a különleges ügyész Hunter Biden ellen tiltott fegyverbirtoklás bűncselekménye miatt, miután nyáron összeomlott az amerikai elnök fiát a bírósági eljárástól megmenteni hivatott vádalku.

2023. július 19. Napi

Vádat emeltek az újbudai rendőrgyilkos ellen

A Központi Nyomozó Főügyészség (KNyF) vádiratot nyújtott be a Fővárosi Törvényszéken az ellen a férfi ellen, aki január 12-én kioltotta egy rendőr életét, kettőt pedig késsel megsebesített a Főváros XI. kerületében – jelentette be a KNyF főügyésze szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.

2023. június 14. Napi

Házkutatás Nicolas Sarkozy volt francia államfőnél, vádemelés Trump ellen

Rájár a rúd az exelnökökre. Házkutatást tartott kedden a korrupciós ügyekkel foglalkozó francia országos pénzügyi ügyészség Nicolas Sarkozy volt államfő párizsi otthonában, miután kihallgatták őt a rendőrök a 2007-es győztes elnökválasztási kampányának gyaníthatóan törvénytelen líbiai finanszírozása ügyében – közölte a vádhatóság. Donald Trump ellen pedig hivatalosan is vádat emeltek, ártatlannak vallotta magát.

2023. június 9. Napi

Újabb vádat emeltek Donald Trump ellen

Vádat emeltek Donald Trump volt amerikai elnök ellen, amiért minősített iratokat tárolt otthonában. Ezt maga a politikus jelentette be csütörtökön. A volt elnök közlését megerősítette ügyvédje, Alina Habba a Fox News esti műsorában.