Ha egy kis Itáliára vágyunk


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pasaréti úton egy mediterrán hangulatú étterem, olasz séfekkel várja a vendégeket. Ide belépve úgy érezzük magunkat, mintha egy pazar toscanai villába érkeztünk volna, ahol családtagként kezelnek, ellátva mindenféle földi jóval.


Mikor nyílt ez az étterem?

2010. január 8-án nyitottuk meg az éttermet. Több éttermet, kávézót alapítottam és nagyon szerettünk volna társaimmal létrehozni egy olyat is, ahol olasz ételspecialitásokra, olasz trattoriás hangulatra épül az egész, mindez belső udvarral, családias környezetben.

Mi a ház specialitása?

Nálunk minden frissen készül, főként az olasz ételek a ház jellegzetessége, különlegessége, de kívánságra bármit elkészítünk (házi tészták, pizzák, friss halak, kiváló húsok).

Az italkínálat vegyes: olasz és magyar borok egyaránt megtalálhatók, valamint csodálatos ízű olasz receptre épült fagylaltokat is fogyaszthatnak a vendégek.

A vendégek nagy része magyar és az a tapasztalat, hogy jobban szeretik a hazai magyar borokat.

Egyedülálló módon minden palackot kinyitunk, bármelyik bort meg lehet kóstolni, így a vacsora alatt 4–5 féle bort is ihatnak, attól függően milyen ételt választanak.”

Nem csak ebédelni vagy vacsorázni lehet nálunk, hanem reggelizni is. 8 óra után kiváló villás reggeliket szolgálunk fel, frissen készült péksüteményekkel, gyümölcssalátákkal.

Nagyon népszerű konyhánkban a séf ajánlata, ami hetente változik a zöldség, fűszernövény, gyümölcsszezontól függően.

Szerepelt a menüben már medvehagyma, kardhal, szarvasgomba, spárga, minden ínyencség, ami a mediterrán konyhához hozzátartozik.

Vendégköre kikből tevődik össze?

Főként közép- és felsővezetők köréből, de számos üzletember, politikus, sztár is megfordul az étteremben. A hely lokációja is befolyásolja, hogy igényes, olasz hangulatra vágyó emberek vegyék igénybe a szolgáltatásainkat. A nyári kert buja növények közti hangulata nagyon népszerű és bent az épületben is van egy 48 férőhelyes rész külön dohányzóval, meg egy terasz.

Partiszervizeket is vállalunk külső helyszínnel, valamint születésnapi, névnapi, ballagási, családi, céges rendezvényeket is szervezünk.

Dr. Pál Edith


Kapcsolódó cikkek