III. CompLex Jogász Póker Open


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harmadik alkalommal rendezte meg Kiadónk a már hagyományosnak számító jogász pókerversenyt. 140-en regisztráltak versenyünkre, hely hiányában sajnos nem tudott idén minden jelentkező elindulni. A döntő eredménye1. Tímár László 2. Kovács Béla 3. Berki Balázs 4. Viola Szilvia 5. Mischunger Ádám 6. Orbán Hunor 7. Szabados Gergő 8. Segesvári László 9. Kóczán Béla 10. Kiss Gábor A rendezvénynek a Ramada Resort Aquaworld Budapest biztosította a helyszínt, mely kimagaslóan magas színvonalat kölcsönzött az eseménynek. Új és korábbi versenyeinkről ismerős arcok is asztalhoz…

Harmadik alkalommal rendezte meg Kiadónk a már hagyományosnak számító jogász pókerversenyt. 140-en regisztráltak versenyünkre, hely hiányában sajnos nem tudott idén minden jelentkező elindulni.

A döntő eredménye
1. Tímár László
2. Kovács Béla
3. Berki Balázs
4. Viola Szilvia
5. Mischunger Ádám
6. Orbán Hunor
7. Szabados Gergő
8. Segesvári László
9. Kóczán Béla
10. Kiss Gábor

A rendezvénynek a Ramada Resort Aquaworld Budapest biztosította a helyszínt, mely kimagaslóan magas színvonalat kölcsönzött az eseménynek. Új és korábbi versenyeinkről ismerős arcok is asztalhoz ültek, a mezőnyben minden eddiginél több hölgyversenyzőt köszönthettünk. A legjobb női versenyzőt idén is díjaztuk (dr. Viola Szilvia), és nem maradhatott el a fejvadászat sem a CompLex-es kollégákra, így még több játékos térhetett haza ajándékkal, többek közt a 125 éves Operaház tiszteletjegyeivel. A hat órán át tartó küzdelem fáradalmait a Spinális székek gyártója próbálta enyhíteni, ugyanis mindenki kipróbálhatta a gerinckímélő székeket hosszú távú használat során. A győztesek a CompLex kiadó ajándékain kívül operajegyekkel, Aquaworld belépőkkel gazdagodhattak, a harmadik és második helyezett a Hotel Venus Zalakaros wellnesshétvégéin pihenhetik ki az izgalmakat. A győztes játékos pedig a Spilális autós gerinckímélő üléstámaszán kívül egy Netbookot is nyert a CompLex kiadótól.

Aki kedvet kapott a játékhoz, próbára teheti magát november 10-én a Chocolatepoker.com-on megrendezésre kerülő 1000 dollár összdíjazású ingyenes versenyen, melyen szintén csak jogász kollégák fognak indulni.

Reméljük jövőre ismét találkozunk a póker kedvelő kollégákkal, addig is jó lapjárást mindenkinek!

A rendezvényről készült fényképeket megtekinthetik a www.complex.hu/poker oldalon.


Kapcsolódó cikkek

2024. március 1.

Élmény + Utazás + Kiállítás

A magyarok körében középpontban áll az utazás, az élményszerzés, s kialakulóban vannak új trendek is.

2024. február 20.

Honda e:Ny1 – Stílus és dinamika

Az új Honda e:Ny1 a márka második tisztán elektromos üzemű járműve az európai piacon. Egy dinamikus, stílusos, rendkívül praktikus, kompakt szabadidő-autó, ami a fiatalabb vásárlóknak készül a 2021 óta piacon lévő, 3. generációs HR-V alapjaira építve.