III. CompLex Jogász Póker Open


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harmadik alkalommal rendezte meg Kiadónk a már hagyományosnak számító jogász pókerversenyt. 140-en regisztráltak versenyünkre, hely hiányában sajnos nem tudott idén minden jelentkező elindulni. A döntő eredménye1. Tímár László 2. Kovács Béla 3. Berki Balázs 4. Viola Szilvia 5. Mischunger Ádám 6. Orbán Hunor 7. Szabados Gergő 8. Segesvári László 9. Kóczán Béla 10. Kiss Gábor A rendezvénynek a Ramada Resort Aquaworld Budapest biztosította a helyszínt, mely kimagaslóan magas színvonalat kölcsönzött az eseménynek. Új és korábbi versenyeinkről ismerős arcok is asztalhoz…

Harmadik alkalommal rendezte meg Kiadónk a már hagyományosnak számító jogász pókerversenyt. 140-en regisztráltak versenyünkre, hely hiányában sajnos nem tudott idén minden jelentkező elindulni.

A döntő eredménye
1. Tímár László
2. Kovács Béla
3. Berki Balázs
4. Viola Szilvia
5. Mischunger Ádám
6. Orbán Hunor
7. Szabados Gergő
8. Segesvári László
9. Kóczán Béla
10. Kiss Gábor

A rendezvénynek a Ramada Resort Aquaworld Budapest biztosította a helyszínt, mely kimagaslóan magas színvonalat kölcsönzött az eseménynek. Új és korábbi versenyeinkről ismerős arcok is asztalhoz ültek, a mezőnyben minden eddiginél több hölgyversenyzőt köszönthettünk. A legjobb női versenyzőt idén is díjaztuk (dr. Viola Szilvia), és nem maradhatott el a fejvadászat sem a CompLex-es kollégákra, így még több játékos térhetett haza ajándékkal, többek közt a 125 éves Operaház tiszteletjegyeivel. A hat órán át tartó küzdelem fáradalmait a Spinális székek gyártója próbálta enyhíteni, ugyanis mindenki kipróbálhatta a gerinckímélő székeket hosszú távú használat során. A győztesek a CompLex kiadó ajándékain kívül operajegyekkel, Aquaworld belépőkkel gazdagodhattak, a harmadik és második helyezett a Hotel Venus Zalakaros wellnesshétvégéin pihenhetik ki az izgalmakat. A győztes játékos pedig a Spilális autós gerinckímélő üléstámaszán kívül egy Netbookot is nyert a CompLex kiadótól.

Aki kedvet kapott a játékhoz, próbára teheti magát november 10-én a Chocolatepoker.com-on megrendezésre kerülő 1000 dollár összdíjazású ingyenes versenyen, melyen szintén csak jogász kollégák fognak indulni.

Reméljük jövőre ismét találkozunk a póker kedvelő kollégákkal, addig is jó lapjárást mindenkinek!

A rendezvényről készült fényképeket megtekinthetik a www.complex.hu/poker oldalon.


Kapcsolódó cikkek

2023. január 27.

Egy asztalnál Bálint Andrással és Jordán Tamással

Mintha együtt ülnénk a Rózsavölgyi Szalon kávéházi asztalánál a két színészóriással, úgy telik el másfél óra, ahogy hallgatjuk őket a mindennapokról, a művészetről – az életről.

2023. január 25.

Mit tehetünk, ha kikerül rólunk egy nem kívánt kép a netre?

A gyakorlatban még mindig kevesen tudják, milyen következményekkel jár másokról fotót készíteni vagy megosztani azt az interneten. Általános vélemény, hogy a saját magunk által készített fotóval azt csinálunk, amit akarunk. Ez azonban nem is lehetne messzebb az igazságtól – mondja a szakértő, aki szerint a felnőtteket és a gyerekeket egyaránt edukálni szükséges a fényképekhez fűződő jogaikról és kötelességeikről.