Jaguar F-Type hazai premier


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majd egy évvel a Jaguar F-Type párizsi bemutatkozását követően megérkezett hazánkba is az izgalmas roadster.

A kétüléses F-Type egy igazi kabrió sportkocsi visszatérését jelenti a Jaguar modellpalettán, a típus folytatása annak a sportos vérvonalnak ami több mint 75 évre nyúlik vissza, ez magában foglalja néhány igen szép, izgalmas és kívánatos autót amit valaha a Jaguárnál építettek.

Ian Hoban, a Jaguar járműgyártás igazgatója azt mondta: “Az F-Type mérnöki csapata arra összpontosított, hogy az autó dinamikus vezetése igazi jutalom legyen. Ahhoz, hogy ez valóság legyen, minden mérnöknek hinnie kellett a nehéz célok elérésében, de minden ilyen célt sikerült teljesíteni, és sok esetben még túlszárnyalni is, így az F-Type még dinamikusabb és sportosabb lett, mint mi valaha is gondoltuk.”

A Jaguar F-Type-ról bővebben holnap reggel olvashatnak az ugyvedvilag.hu-n.


Kapcsolódó cikkek

2023. január 27.

Egy asztalnál Bálint Andrással és Jordán Tamással

Mintha együtt ülnénk a Rózsavölgyi Szalon kávéházi asztalánál a két színészóriással, úgy telik el másfél óra, ahogy hallgatjuk őket a mindennapokról, a művészetről – az életről.

2023. január 25.

Mit tehetünk, ha kikerül rólunk egy nem kívánt kép a netre?

A gyakorlatban még mindig kevesen tudják, milyen következményekkel jár másokról fotót készíteni vagy megosztani azt az interneten. Általános vélemény, hogy a saját magunk által készített fotóval azt csinálunk, amit akarunk. Ez azonban nem is lehetne messzebb az igazságtól – mondja a szakértő, aki szerint a felnőtteket és a gyerekeket egyaránt edukálni szükséges a fényképekhez fűződő jogaikról és kötelességeikről.